Piss, skit och Greta i ladugården


 Igår när jag kom hem och gick in i köket tyckte jag att det var något som var konstigt. Varför ligger kranen på bänken och varför ser hela köket ut som om gestapo invarderat Polen? Då hade kranen gått sönder och det hade sprutat vatten. Som tur var Gane hemma och hörde hur det började pysa någonstans och då hade slangen gått sönder, precis efter att jag gått hemifrån. Så för tillfället får vi hämta vatten inne ifrån toaletten men givetvis inte UR toaletten (jag vill bara poängtera detta) och jag känner mig som en jävla bohem som kommer med en hink och ska hämta vatten ur brunnen.

Återigen ringde telefonen i morse kl 7 (fast jag hade telefonen på ljudlös och hörde inte detta), så självklart, trots att det finns en vikarie- lista på vilka som kan jobba just den här helgen och de är ungefär 20 st, så svarade ingen av dem och de ringde mig istället. I´m sorry, jag är väldigt schysst och brukar ställa upp men jag jobbar redan idag, kväll. Jag orkar inte slita häcken av mig i 13 timmar för att IDIOT-människor som skriver upp sig på en lista och sen ändå skiter i att svara för att de inte orkar kliva upp och jobba som vanliga jävla människor. Jag sitter just nu och tuggar på en rad svordomar som jag lätt skulle kunna spotta på någon av de här 20 idioterna.
Jag kan inte rädda situationen jämt. Jag har redan gjort det en gång den här veckan. Jag känner att min fritid jag har utöver jobbet är värd att ta vara på. Jag klev fan upp 8 bara för att hinna ta det lugnt innan jobbet och göra saker som jag inte hinner med ikväll. Vem fan ringer och sjukanmäler sig på morgonen? Man vet långt innan det om man kan jobba eller inte. Oansvariga jävlar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0