RASIST-BELLAS BEKÄNNELSER


 DOCK ska en sak bekännas från min egen sida. Det inlägget jag skrev om: A new Hitler, well needed, INTE handlade om att jag på något vis skulle stödja Hitlers struntprat om rent blod och ansåg sig och sitt folk som "de starka människorna som skulle överleva kriget" utan PRINCIPEN han hade: att rensa världen på skit, för att Hitler ansåg att världen höll på att mista sin moral. (NU, strunta i att jag nämner Hitler. Han råkade bara heta det. Låtsas som att det är Obama eller Ingemar Stenmarck som ansåg att världsmoralen gått åt fanders.)
Sen att Hitler själv var en jävla galenpanna som ville få syrianer, judar och dylikt utdöda för att de var av "fel" ras, är en helt annan sak. Jag stödjer den inte för fem öre och i det inlägget framfick det kanske inte så tydligt, trots att jag faktiskt påpekade att jag vädjade till erat förnuft att ni inte skulle ta rubriken ordagrant.
Det jag menade var att som det ser ut i dagsläget, är människorna nästan helt utan moral och gör helt galna saker. Det är som att vi lever i en miserabel värld av anarki, där folk mördar varandra för nyaste stereoanläggningen eller för brist på sysselsättning. SÅ vill inte jag att det ska se ut. Det handlar inte om vilket land man kommer ifrån, vilken hudfärg man har. Det är störtlöjligt. ALLA människor ÄR lika, men man uppfostras olika och det avgör vem du ska komma att bli.
"No child is bad from the first beginning,. they only imitate their atmosphere".
Mer sentimentalt än så här blir det fan inte, men helt klart värt det för att rättfärdiga detta missöde.
FATTAR DU NU, din trångsynte fan "anonym- in- my- ass"?

Det var väl själva fan.

Kommentarer
Postat av: Sandra/vainly

Ja, och det skulle inte vara helt fel att rensa världen från anonyma puckon som mest bara förpestar tillvaron. Finns många idioter världen hade klarat sig bättre utan, som är bortom all räddning.

2009-02-13 @ 08:49:15
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Anonym

det var din syster som drog upp det där om hitler inte jag.

2009-02-13 @ 17:50:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0