Once and for all: mind your own business


 Ah, idag anlände mina utsökta beställningsvaror från USA. Det var självklart smink i alla dess former jag kostade på mig. Inte särskilt dyrt, i tanke på vad skiten kostar i Sverige. Nej, det handlar inte om att jag är utseendefixerad. Jag råkar bara gilla smink och framförallt ögonskuggor. Det är precis som att teckna. Det är en hobby. Ja, alla tjejer älskar smink va? Nej, det var inget jag intresserade mig för förr i världen men jag har ju bejakat min kvinnliga sida och trivs med det. Oavsett vilka manliga tendenser jag har, så är jag född kvinna med både kvinnligt kön och höfter. Varför göra mig till en penis när jag inte har anlag till det? Fast jag tänker fortfarande spotta och svära som en karl, vara rak på sak och inte paketera diverse budkskap med presentpapper och rosett som kvinnor i stort är riktiga jävla mästare på.
Något jag dessutom uppskattar hos det motsatta könet är att de är inte ens hälften så falska och "söta" som tjejer är. Fy fan, skulle det dyka upp en SÖT karl skulle jag klart bli oroad. Det är inte så coolt med metrosexuella varianter. Fast för den sakens skull vill jag inte stöta på en ingrodd trästubbe med Helly Hansen och ETT par kalsonger, stripigt flottigt hår och dålig andedräkt. Den typen har vi redan gått igenom. Big mistake, men jag tog lärdom av det.


I told you, mothafucka, I´m one of a kind. Jag är förmodligen den du önskade dig vara. Du är ju uppenbarligen otroligt avundsjuk på mig som till och med har mage att hoppa på min person. Allt det du säger, säger mer om dig än vad det säger om mig. Du är och kommer att förbli nobody. Deal with it.
Du behöver alltså inte ägna mer tid åt att leka "lilla detektivbyrån" något mer, för jag har fan varken tid, lust eller ork.
Och allvarligt talat, hade jag varit intresserad av att veta vem du är så hade jag nog kommit på det nu. Du är bara inte intressant. Sorry.Kommentarer
Postat av: Anonym

önskar vara dig ? hahahahaha skulle inte vilja va dig för en dag. konstig är vad du är.

2009-02-19 @ 00:47:31
Postat av: Anonym

man kan ogilla folk utan att vara avundsjuka på dom. så alla du hatar e du avundsjuk på. haha kul det ska jag berätta för dom. what goes around comes around.

2009-02-19 @ 00:49:07
Postat av: Anonym

och allt du skriver om tommy. patetiskt. så close va ni inte.

2009-02-19 @ 00:51:24
Postat av: Lotta

Till den anonyma.Tänk att det var dom.För tommy var bella allt.Han visste att hon alltit fanna där honom.

2009-02-19 @ 07:06:55
Postat av: Jonas

Hej där du anomyma! är allt bra? är det den 30 gången du läser bloggen idag?

2009-02-20 @ 15:03:11
Postat av: Anonym

persson skaffa ett liv.

2009-02-20 @ 18:08:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0