Thank you for your point of view


 Det finns puckon, sen finns det rikspuckon. Det finns människor för allting och man upphör aldrig att förvånas av hur egendomliga och dumma i huvudet människor i själva verket är. Egendomlig kan man vara på ett bra sätt också. Därför tänker jag nämna Jimmie som jag var och lunchade med idag. Vi satte oss på en pizzeria och jag körde stenhårt på falafel. Utanför står en barnvagn med, hör och häpna, en katt inlindad i någon form av sovsäck eller dylikt. Tanten som äger katten sitter inne på samma pizzeria som oss. Vad fan, man går inte runt med katter i en barnvagn eller gör man det? 2000-talets innegrej.
På samma pizzeria kommer två fruntimmer in, varav en har en väska som hon ställer på golvet. Efter en stund började det låta konstigt någonstans. Jag och Jimmie liksom tittar oss omkring och inser snart att det är ifrån väskan det låter. Vad fan, då är det en råtthund där i, helt instängd. Inte en lucka, inte ett utrymme att få andas och jag ser hur irriterad Jimmie blir och känner: Vad fan, ge hunden andrum. Så han sitter och muttrar en stund och tjejen vars väska låter kvävande får precis in en tallrik kebab, då mitt sällskap säger för sig själv: "Hoppas att den sätter sig på låren åt henne."
Haha, han är rolig. Jag kan omöjligt tala om hur mycket jag har skrattat idag. Jag låg nästan dubbel på golvet i femman. Så är det. När jag väl börjar, kan jag inte sluta.Kommentarer
Postat av: Söderlund

Hey there pretty face!Allt bra med dig?

Det är inte varje dag man hör ifrån dig nu förtiden. Allt bra? Vad har du för dig om dagarna? :)Hade!

Ciao.Kisses and Hugs.

2009-02-20 @ 01:49:25
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0