Bring it on, BOB


 Efter timtal långa samtal med Per, Snickaren Bob or whatever, så kom det ju fram (återigen) att det knappt existerar några bilder på mig som inte är poserande. Nej. Så, efter några efterforskningar och så vidare kanske jag har lyckats plocka fram något. Och för övrigt kan det ju kvitta, vi kommer att ses någon gång. Det är spiksäkert, snickarn'. Annars blir jag besviken.
Jag kan knappt vänta tills vi knaprar koffeintabletter och se var det ska ta in oss i för diskussioner. Det blir skoj, jag lovar!

Sen har jag täckt över de personer som kanske inte vill finnas med på bloggen, så jag har gjort en svart ring över dem om ni undrar.

       

   

BAH, den sista.. Jag kunde ju inte låta bli. Och det är den enda som är ny dessutom.

Kommentarer
Postat av: Maley

Okey jo då förstår jag. Ne, visst tycker väl jag också att det är synd att man får uppmärksamhet pga det. Men som sagt, upp till var och en. Jovisst är det jag^^ :) Jajjämän. Körkortet fick jag. Dudå, har du fått det?

2009-02-16 @ 22:05:50
URL: http://misstrash.blogg.se/
Postat av: Maley

Grattis:D Haha, ja men jag var löjligt nervös vid halkbanan, dock kuggade jag teorin första gången. Fick 51poäng. Sen körde jag upp, var lagom nervös, men inte överdrivet. Fixade det, sen teori igen och fick 58:D Jävlarns va glad man var då!

2009-02-17 @ 10:27:07
URL: http://misstrash.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Hahaha, hur jag ser ut på dina bilder då. XD

2009-02-17 @ 10:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0