Ärketönt deluxe


 Ey, "menlösa person" (oh, i like that name) ge mig din mail, så kan jag skona omvärlden från detta ack så banala upplägg av tjaffs. Samtidigt måste jag få min chans att sparka på dina kommentarer som inte har någon som helst substans. Jag vill rentvå mig själv, så att säga.
Flera inlägg av mig som är rasistiska? Ah, bristande kunskaper i svenska där. Jag utgår antingen ifrån att du inte kan läsa eller också så fattar du inte innehållet av bloggen (ta't lugnt. du är inte den enda som inte förstår dig på ironi). Och om så är fallet, så hänvisar jag dig till Mora tidningen eller Metro. Lättläst, menlöst och innefattar inte den ironi som min blogg har. Jag drar upp otaliga skämt om de jag bor med och skriver precis som de uttalar vissa saker, vilket är otroligt jävla kul många gånger. Precis som de driver med mig när jag försöker prata på serbiska. Invandrar-svenska är en mycket svag länk hos mig. Jag nästan kvävs av garv nästan jämt och det är inte mobbing, det är humor. I guess you are very much of a torrboll själv.
Ge mig gärna något konkret som kan få mig att anses som rasist. För faktum är att jag konstaterat att nazikulturen är stendöd och sörjer inte med den för fem öre. Och återigen, skulle jag verkligen bo här med invandrare om jag vore rasist? Öh, ringer det någon klocka eller?
Och tro mig, jag har grund för det jag skriver om de sk invandrarskämten, om det skulle vara det du hakat upp dig på.
Nej, do din jevel. Do ska inte läsa den do inte fattar. Hajdo!


Och Sandra: jo, mina armar är visst 1.50 cm långa. När jag står i spegeln är jag helt övertygad om att de kommer att hänga i marken en vacker dag. Det dröjer inte länge förrän jag står med böjda knän och låter: Ah oh oh oh! Och kliar mig på huvudet, som den apa jag är. Inte undra på att jag välter ner allting. Jag har en jävligt dålig kroppsuppfattning.

 <--  Bananer till apor.

Kommentarer
Postat av: Sandra/vainly

Wtf! Det går inte! :o Men säger du det så! :PMen ja, du måste väl förstå att invandrare inte kan ha självdistans. Det kan ju absolut inte hända att dom själva tycker det är skoj att dom inte kan prata ren svenska och därmed inte har nåt emot att du viker dig i asgarv ibland. För såå kan det ju inte vara!

Vad är det för jävla pucko som kommenterar?

2009-02-10 @ 09:07:02
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Anonym

bara för att du bor med utlänningar så betyder det inte att du inte är rasist. man kan vara rasist mot olika specifika länder. för övrigt sandra så vet jag vad jag pratar om. har fått höra dina kommentarer i minst 7-8 år..kanske 9 till och med.

2009-02-10 @ 16:56:34
Postat av: Sandra/vainly

Har fått höra mina kommentarer? hoppsan ojsan. Vilken typ av kommentarer skulle det vara da? :P

2009-02-10 @ 21:56:06
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag pratade inte om dig. utan bella. jag sa lägg dig inte i för jag har fått höra bellas kommentarer i så många år

2009-02-10 @ 22:23:20
Postat av: Sandra/vainly

Om man följer vanlig svensk grammatik så säger det mig att meningen du skrev var riktad till mig.

Men såna lagar gäller väl inte förstår jag.

Lägga mig i? Yttrandefrihet existerar fortfarande i det här landet, vad jag vet, och jag har mest ägnat mig åt att delge min mening i folks idioti, inget annat.

2009-02-10 @ 23:01:51
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: hannah

"bara för att du bor med utlänningar så betyder det inte att du inte är rasist. man kan vara rasist mot olika specifika länder" ?? do lägga ner nu va!

2009-02-11 @ 09:25:58
URL: http://snittan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0