Älskar, älskar inte

Enligt mig!

Favoritserie: Fresh prince in bel-air (den funkar alltid, oavsett om det pågår krig), Dexter, SATC. Sen är jag lite av en serie-typ faktiskt. Måste bekännas, så det finns bra många fler serier jag gillar.
-Icke favorit: Reality-serier, typ Paradise Hotel, Big Brother, Svenska charterresor och trams trams.
Favoritfilm: Butterfly effect, Seven, Saw 1 och 2, The chainsaw Massacre, No country for old men. Jag gillar tortyrfilmer, tydligen. Splatter, "biografier" eller thrillers. Det är genrer jag nästan alltid kan lita på. Sen finns det miljoner andra filmer jag gillar.
-Icke favorit: Jag förstod mig inte på Zodiac. Jag gillar inte heller "komedier" som Zoolander eller Jim Carrey. Fan, jag dör hellre.
Favoritmusik: "Allt som får danstarmen att rycka". Typ gamla rockhits (beror lite på). Jag har en viss förkärlek till Guttural Secrete, Deranged och Degrade inom döds-genren men också Tom Waits, The white stripes (orginella men normala) många fler därtill.
-Icke favorit: Jazz, dansband, radio, ballader, eller något annat corny-vidrigt "varför-lämnade-du-mig-åh-självömkan-ab-". Typ Johnny Cash, Kent, Broder Daniel, Lars Winnerbäck.
Favoritgodis: CHOKLAD!
-Icke favorit: Jag är inte så förtjust i lakrits, fruktgodis (förutom zoo) eller skumtomtar, andra smaklösa fastnar-i-tänderna-godis.
Favoritkakor: Kladdkaka, lätt. Eller cookies (Ni vet de i choklad och nötter, halvsega. Finns på 7eleven). Swartzwald-tårta!
-Icke favorit: Jag är varken för wienerbröd eller "sju sorters kakor". Sådant är för torrbollar. Fan, ska det va' så ska det va'.
Favoritplagg: Jeans! Jag är svag för underkläder också men jag springer inte runt i rafset hemma en vanlig måndag. 
-Icke favorit: Hipsters: gotta tell you this. Det är ett plagg som åker på för att snabbt åka av. De är säkert skitsnygga och bla bla, men tänk dig en y-front i XS. Så behagliga är de. Jag gillar inte glatt-halkigt tyg heller.
Favoritkomiker: Eddie Murphy, Johan Glantz, Shaun "The man", Magnus Betnér (men han är tyvärr något enformig), Will Smith. Jag gillar sarkastiska, realistiska män och också folk som har svar på tal. DET gillar jag. Typ uppkäftiga motherfuckers med en "glimt i ögat."
-Icke favorit: Den där jävla Iglesias som bara snackar om hur fet han är och gör narr av sig själv. Booooring. Björn Gustavsson. Sorry, men så jävla urkul är han ba' inte.

Har jag glömt något eller någon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0