Happy our


 Igår bestämde jag mig för att inte bara sitta hemma och vakna upp på måndagmorgon med ångest för att jag inte gjorde något under helgen, så efter att jag städat färdigt ringde jag Mattias. Jag hade lovat honom tidigare i veckan att vi skulle ses i helgen, så vi drog till olga & Dennis, kollade på film, babblade på, hade kuddkrig, gjorde både salta pinnar och fruktsallad och hade bara en allmänt trevligt. Tredje dagen i rad som jag skrattar så pass att jag nästan kreverar. Halv tre var jag hemma.
Nu ska jag ringa Mattias igen och kolla om han ska följa med mig på stan, för att jag måste handla gardiner och andra småsaker. Inhandla mängder av mat och laga biffar. Jag vart så sjukt sugen på att göra det när jag hörde att Bob hade lyckats så bra. Mat är verkligen min grej. Att vara beroende av alkohol tyder på dålig karaktär, men beroende av mat tyder på välbefinnande. Åtminstone i mitt fall. Mat är bra skit.
Ikväll ska jag träna igen med Olga. Fit for fight ska hon bli. Jag och Mattias tävlar om vem som ska bli MR beach 2009. Jag ska lätt klå honom. Iofs, ingen klår hans vader men vem behöver vader made of stone? Det är spänstigheten som räknas, aight?

Det skulle bli en karikatyr men jag misslyckades såklart med den.
Jag har funderat på att ta lektioner i porträtt, så att jag får lära mig ordentligt. Jag har i princip bara ritat de två senaste veckorna.. Det är fan någonting jag tycker är riktigt roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0