Jag vill, jag vill


 Igår var vi till IKEA, jag och Mat Göt. Jag inhandlade kartonger eller lådor, röda & stilrena, ett par gardiner och ljus. Idag ska jag dit igen och den här gången ska jag köpa två lampor, lite Hollywood-inspirerade. Det kommer bli snyggt, sen fördelaktigt med tanke på hur jävla mörkt det är i det här rummet pga alla svarta detaljer. Ja, "gotiskt" eller viktorianskt och skitsnyggt.
Nu är det bara sängkläder som fattas. Jag fattar inte.. Utbudet av sängkläder är verkligen förvånadsvärt dåligt. Om inte, så kostar de som egyptiskt bomull. Hallå elle.
 På måndag börjar jag på mitt schema. Chefen frågade mig hur det kändes. Allt jag kunde svara var: jag har väntat på det här i tre år. SÅ vansinnigt välförtjänat. Sen tänker jag prova något nytt.

Sen vill jag till Stockholm igen. Jag ska skrapa ihop lite idéer tillsammans med frugan om jag inte kan dyka upp mitten av mars. Det blir tårta.

Annars är jag bara grymt stel och öm i axlar och egentligen hela baksidan. Det innefattar även rövmuskulaturen men ej anus.
Jag tränade igår och i natt drömde jag att jag tränat för hårt så att det stack ut ben från höfterna, rätt ut och jag kunde känna dem med händerna.
Sen springer det harar utanför huset och jag drömde också att en bil körde över dem som den lille gubben med gul tröja och blåa byxor gör med människor i GTA. Jävligt weird.


  
 The crew.                                                                                     Typiskt väder i Göteborg.

Kommentarer
Postat av: Sandra/vainly

Jag vill ha bilder på dina inköp! :P

2009-02-23 @ 17:58:28
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0