I got life Jag pratade med min käre mot igår och lovade mig att hon skulle försöka ta sig ner hit och hälsa på mig. Hon är trots allt den som alltid håller vad hon lovar angående en sådan sak. Inte som andra som säger att de ska hälsa på men sen aldrig får arslet ut vagnen. Nej, är man trolovad till Orsa kan det vara svårt att klippa navelsträngen har jag lärt mig.

 Själv njuter jag av friheten i Göteborg där isnöade trähästar är utrotade. Hur underbart som helst och jag rekommenderar alla som jag känner något för, att göra något nytt med sitt liv och bara lämna den där jävla byn. Det finns ett liv utanför den där skithögen. Vissa bör också stanna där de hör hemma. Vissa vill uppenbarligen ägna resten av sitt liv åt att umgås med samma människor och hamna i samma gamla situationer som alltid slutar lika illa. Men jag vädjar till erat förnuft, faktiskt. Stick därifrån.

Hittills har jag uppfyllt de drömmar jag har och nästa steg är att dra till USA men det kommer att dröja ett tag. Omväxling förnöjer, som Malaco sa. Det är något jag dras till och beundrar: människor som vågar leva och se. Kom igen, vi blir inte yngre. Varken Botox eller ta ut batterierna ur klockar kan undkomma detta faktum.

---

Sandra, klart ni ska med till SRF för övrigt. Why not, liksom? Kosta vad det kosta vill.

Kommentarer
Postat av: Maley

Done=D Maha! Alltid roligt med listor, bra tidsfördriv =) Höh. Lustigt att man hittade dig här. :P

2009-02-17 @ 10:54:49
URL: http://misstrash.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0