Coco nuts


 När jag skulle gå till jobbet idag, runt halv ett snåret så hade jag inga planer på att titta ut genom fönstret och kolla in vädret och klä mig efter den. Nej. Så jag satte på mig ett par tygskor som är som stövletter (dessa är inga converse, nej) och dessa har jag använt flitigt under vintern och klarat med galant utan problem.
När jag väl kom ut så var det i princip bara slask och det var blött jävlar i min själ. Det som händer är att jag blir dyngsur om fossingarna (självklart) och jag konstaterar att jag nog inte är så smart som jag ser ut. Vem fan bär tygskor i februari?
Ännu en gång, ännu en dag där jag tappar allt i golvet och sullar. Det är helt och hållet en spånskiva jag bär på ovanpå nacken. Applåder.
Annars har jag myst med de gamla idag, plockade fram chips och choklad så att de kunde gotta sig lite en fredag. De var tacksamma och lugna.

ORSABOR: jag har planer på att dyka upp den 27 februari och åka hem igen den 2:a mars. Låter det bra elle? Jag har ju redan varit smart nog att tacka nej till jobb den helgen, så nu ska vi fan dra på oss skidorna och åka vasaloppet. Eller också bara titta på medan idioterna gör det. Eller också låta bli helt. Whatever. Blin't dä bra, så säg.

Kommentarer
Postat av: Sandra/vainly

Då lär vi ta en fika! :D

2009-02-07 @ 22:05:32
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0