Fredagen den 13:e - Here it goes


 Okej, jag började dagen med att spilla ut mjölk. Det här är en sådan dag där jag egentligen borde stanna hemma och dra täcket över huvudet. Skrockfull som jag är. Sen brände jag vid vällingen så pass att den inte gick att äta, så jag gjorde en ny omgång. Då spiller jag ut hälften. Nej, jag överdriver inte. Det är inte bara hopplöst, det är vardagsmat.
 Maja berättade för mig nu över morgonkaffet att hon har upptäckt en sak med min personlighet, inte något som hon irriterar sig på men som hon ändå har lagt märke till. Det är att jag som sagt, har en väldigt dålig kroppsuppfattning eller bara är allmänt jävla fumlig med saker. "Dålig kordination", som hon säger.
Det är inte sällan jag spiller ut något, tappar något i golvet eller är helt blåslagen för att ha slagit i en jävla dörrkarm, bordsskiva eller någonting. Att jag är kvick i min rörelser, precis som om jag skulle ha spasmer.
Jag har inte alltid varit sådan. Jag hade en tjejkompis en gång som var precis likadan och jag vet att jag kunde irritera mig på henne ibland för det men nu ser jag dess charm. Man blir kanske som man umgås ändå. Jag började skratta som aldrig förr, bara för att Maja konstaterade detta. Jag menar, dess charm har att göra med att man kan skratta åt allt elände efteråt.
Så, vi får väl se hur den här dagen slutar. Mjölken lär inte vara det enda som ska komma i vägen för min fumliga tillvaro och inte vällingen heller. Ja, jag dricker välling! Och fan vad gott det är.

Igår för övrigt, satt jag och löste korsord då svenska formuleringar kan bli grymt lustiga att läsa. Det stod: "Det som är blått runt ögat" och jag tänkte att de ville få ett specifikt namn på en ögondel, så jag frågade Gane vad det kunde vara: "Den kallas blåmärke." Maja säger: "Nehej du, det heter Max Factor." Ah, är de inte underbara? Svaret blev såklart: "Tiran". Jag var bara för trög för att fatta det.
Bilder kommer upp ikväll.

Kommentarer
Postat av: Anna

Välling är väl nyttigt att äta? :)

2009-02-13 @ 16:59:55
URL: http://bboogeyman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hihi nu gör du det igen...på sounpretty.blogg.se Du har gett en kommentar på inlägget Zznark! Är det ett cp eller? Vad menar du med det?

2009-02-14 @ 16:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0