Wanna do something drastiskt


 Nyligen hemkommen från jobbet. Det har gått strålande. Jag jobbar nästintill bara med invandrare och de är faktiskt väldigt duktiga, eller ja. Några av dem i alla fall.
Det enda som är "negativt" med att jobba är att man tvingas titta på Melodifestivalen, för det är något alla andra vill se. Jag kunde lika gärna gräva ner mig i en grop och bygga hus åt kottar. Jag vet inte när senast jag upplevde en "okej" låt på melodifestivalen. Det suger ta mig tusan hela vägen upp till Gudarnas dalar. Men det är väl något man får bita i och skaffa sig hål i tänderna.
Jag pratade en snabbis med Jaan idag också. God, det var länge sen. Han har fått egen lägenhet och det ska bli kul att se hur han har det. Som fucking jävla vanligt när vi styrt upp ett möte av någe slag skall det dyka upp något. Alltid. Jobbar inte jag, som jobbar han och vice versa men en dag kommer det ett sammanträffande. Tron't du?Kommentarer
Postat av: Anonym

"Jag jobbar nästintill bara med invandrare och de är faktiskt väldigt duktiga""som om invandrare inte skulle kunna vara duktiga. många invandrare är mycket duktigare än vad svenskar är. svenskar vill för det mesta sitta och snacka skit om andra på jobben för att dom har inget liv. svenska avundsjukan är helt otrolig.

2009-02-08 @ 00:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0