A new Hitler, well needed


 Ja, ni behöver ju inte sanna mina ord angående rubriken. Eftersom att det finns en hel del tomrum i folks huvuden, så måste jag vara hjärnan bakom allt och säga det, innan någon febrilt hoppar på mig med en kulspruta till käft.

 Jag kan fortfarande inte sluta förundras över hur okänsliga människor ha blivit. De reagerar knappt om någon ramlar på stan och gör någon det, så är det bara "en fyllehund som borde gå hem och sova ruset av sig". Ja, för det är ju väldigt ovanligt att folk snavar över t ex kullerstenar eller trottoarkanter osv.
Sen ökar hatet. Det där tomma hatet, de tomma debatterna om Marklund (som förvrigt är min favoritförfattare, har någon beslutat). Kul, det var mer än jag visste. Den som sa det, han var det. Jo, men det enda jag kan läsa innantill är bråk mellan en 31 årig Katrin Schulman (Ja, hon heter något annat. Orka leta stavelser) och Bella lilla på 18 bast som har erövrat hela Sverige med sin skitblogg om hur miljövänlig hon är osv. Och jag äter alltid bajs till middag, liksom..
Så, jag tror att det måste komma upp en stor jävla martyr och få ner folk på jorden igen, för det har sannerligen spårat ur. Mycket vill ha mer, mer, mer. Barn dödar sina syskon för leksaker, en annan man kan mörda en annan man för att han inte hade så mycket annat att stå i, Viktoria, våran kära kronprinsessa borde tänka över sin genetiska klocka som har tickat Kungen till vansinne. Blir det några barn gjorda där? Who cares, really?
Folk vill inte umgås, ta en ordinary jävla fika med en bekant eller polare för den delen, för att de är så "upptagna" med annat. Återigen kom vi till kommunikationsproblemen. De som kärar ner sig, blir tofflar och äter upp varandra.
 Bara för att man blivit så pass girig och egocentrisk, så tror jag definitivt att det kommer en tid där vi till och med överväger att äta våra vänner respektive familjer för att överleva. 
Jag har aldrig upplevt så mycket negativa saker som på sistone och ändå försöker jag hålla humöret uppe, men det börjar bli knapert med ork & tålamod. Jag tänker dock försöka låta bli den negativa energin som sprids som klamydia runt om i landet.
Vi börjar ta allt for granted..
För ärligt talat, den här världen har gått helt åt helvete.

Kommentarer
Postat av: Månsson

David är benägen att hålla med.

David tycker det var väl rutet.

David gillar dig.

2009-01-22 @ 17:25:03
URL: http://Http://www.ecstasyofgold.blogg.se
Postat av: Månsson

Jag är kanske high.. MEN INTE FAN ÄR DET HIGH ON LIFE!!

2009-01-22 @ 19:26:18
URL: http://Http://www.ecstasyofgold.blogg.se
Postat av: Sanne

Mycket väl sagt! Dock är kanske en Hitler att ta i. Skulle nog mer säga en syndaflod som finns i biblen. Det hade varit nice, eller nja, bara om jag hade fått vara på Noas båt, men ändå. Folk blir irriterade i sina bilar på väg till jobb detta resulterar till att de är irriterade på jobb, de gör någon annan arg och hela dagen är förstörd! Visste du att i Texas så är det lagligt att gå runt med vapen? LÄRARE FÖR SMÅBARN går runt med vapen! Det är sinnessjukt!

Det var allt för mig hej hej hej!

2009-01-22 @ 19:30:39
URL: http://llltelluln.bloggsida.se/
Postat av: helena

http://www.yakida.se/falskt.htmlNåt för vakna människor =)

2009-01-22 @ 19:35:23
Postat av: helena

http://www.newsmill.se/artikel/2008/12/17/darfor-morkar-liza-marklund-sanningen-om-miaSanningen som inte är något annat än en lögn,som ingick i ett politiskt feministiskt projekt,bl.a stött av ROKS,avsett för att underminera lagar och rättigheter,som idag är mycket försämrade för våra barns rätt till båda föräldrarna..Tragiskt...så kalla det inte en tom debattMvh helena

2009-01-22 @ 19:41:08
Postat av: helena

http://monicaantonsson.blogspot.com/2009/01/en-vnlig-sjl-skickade-mig-piratfrlagets.htmlMvh helena

2009-01-22 @ 20:00:43
Postat av: Karpstryparn

Intressant inlägg.

Svar: Nja, jag tycker att det här med ålderskriser är lite löjligt faktiskt. Jag hade ingen 30-årskris och jag hade ingen 40-årskris heller efter att jag fyllt 40 förra året.

2009-01-23 @ 00:55:32
URL: http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0