Blondinbella vs Bella in black


 Bah, hur gammal är blondinen egentligen? Tro mig, det är inte bara djurrättsaktivister hon har lyckats reta upp genom att posera i sina fula jackor sydda av djurpäls. I´m sorry, hun, men det är omoraliskt att döda ett djur för att ta det som djuret behöver bäst; sin egen päls. Du har ju både eget hår och eget skinn, så varför inte nöja sig med det? Är du tunnhudad, kanske?
Det som dock retar mig mest är att hon lägger upp bilderna även för att kunna irritera folk, för att på något vis inbilla sig själv om att hon inte bryr sig om det faktum att folk blir förbannade. Klart hon bryr sig. En tjuga på att hon blir alldeles exalterad och så full av spänning över att lägga upp dessa bilder enbart för att provocera.
Sen måste jag säga att det ser tämligen löjligt ut när en tjej på 17-18 år springer runt i alla världens olika pälsar mitt i Stockholm dessutom, där det som mest är vadå, 6 minus grader?
Fan, bruden. Det finns mängder av syntet som beroende på priset avgör hur nära en äkta vara det skall komma. Och pengar är väl knappast ditt problem, så hur vore det att bli lite mer orginell och stå upp för något som borde värderas högre?


 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ner med BlondinBella. Meningslösare människa tror jag inte existerar.

2009-01-13 @ 20:18:42
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0