Desperado


 Den här dagen började sannerligen bra. Först och främst har jag sovit som prinsessan på ärten, så jag vaknade upp på bra humör och utvilad efter att ha jobbat hela helgen.
Sen ringde Snickaren Bob lika oväntat som sist och eftersom att jag blir "chockad" varje gång, får jag svårt att hålla låda. Kallas det blyg? Nej. Eller? Nej..? Jag vet inte. Någonting är det.
Hur som, sen kom min lönespecifikation och här har jag visst samlat ihop ett par slantar som jag ska försöka vara flitig att lägga undan. Jag har tyvärr ett par saker jag måste införskaffa mig och har jag jobbat hårt för pengarna, tycker jag själv att jag förtjänar någoting fint för mig själv. Det är så vansinnigt skönt att äga pengar. Att bara låta kontot växa. Jag vet inte, jag har aldrig provat det förrut..

Imorgon ska jag inkl. mina kunskaper om att köra bil och Gane ta oss till Ica Maxi i Torslanda och shoppa mat. Mängder av mat! Sen dra till IKEA och hoppas på att de har de där skitsnygga gardinerna och några schyssta sovlakan. Jag har fan inga här. Det är skamligt... Jag jobbar resten av veckan. Det är schysst som tusan att man kan få sysselsätta sig lite.
Jag har också lovat Sara att så småning om dyka upp i storstaden igen. Förr var jag fan där jämt, i genomsnitt en gång i månaden så jag får inte börja slarva nu.
Ana, du kommer till mig först sen kommer jag till dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0