Det är trasigt..


 Ikväll har jag och far varit hos farmor och käkat kyckling med ris. Alltså, hur gott som helst. Sitter för övrigt med en eller nej, vänta.. två påsar chips och en burk dip RANCH med coca cola-glaset alldeles bredvid. I´m in heaven. Sen har jag gjort småost idag, igen. Jag kan fan inte äta mig trött på skiten heller. Jag kan leva på bara småost.. kanske.. inte.
Nej, jag ska inte ha mens. Passa på att notera det, när jag ändå nämnde det.

Imorgon ska jag jobba, likaså tisdag och sen drar jag fan hem. Ska bli så förbannat skönt. Trots det ska jag inte sticka under stolen med att jag kommer att sakna folk härifrån, men äh. Jag återkommer väl senare 2009. För jag menar, med Sj:s förbindelser kan folk faktiskt hälsa på mig också. Men det är förstås inte lika viktigt. Höhö.

Sen ska ni få förklara en sak för mig, som jag inte kan förstå. Hur kan man gå över gränserna så in i helvete att man börjar spruta allt från heroin till Gud vet vad, i diverse kroppsdelar? Hur kan man knarka sönder sitt liv så totalt att personen i fråga knappt lever? Är världen utanför det flummiga verkligen så illa? Jag tror inte ens att jag vill veta hur livet i ett missbruk är. Det måste vara det värsta som finns, för att man lever bara en gång och den gången är nu. Det finns bara en som vet hur du ska leva och det är du. Och så väljer man droger.. Framför allt vad världen har att erbjuda..
Det är sorgligt. Det är verkligen sorgligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0