Det var väl själva fan

 Jag ska ta mig fan förbjuda att människor lägger upp bilder på mig. Nu senast här så har någon lagt upp en bild på mig på Facebook från min 20 års dag, där jag egentligen var utklädd till Frank Furter från filmen "Rocky horror picture show" men eftersom att jag är tjej och bar korsett, strumpeband och hela kitet så ser jag banne mig ut som en billigt luder. Dessutom råkade jag posera lite olämpligt, enligt min egen smak, men människan tycker att: "Det var ju maskerad. Då får man se ut sådär".
Jävlas inte med mig. Jag tänker inte betala med samma mynt även om jag kan ordna det, men jag vill att det ska vara lika lätt för dig att respektera min åsikter om detta, som en fågel har att skita ner en bilruta.
Jag har diskuterat detta med dig tusentals gånger och vet du vad? Hädanefter FÖRBJUDER jag dig, öppet, från att lägga upp någon som helst bild på mig, någonsin. Bli sur för det du, men du har inte lyssnat till att jag säger; Lägg inte upp groteska bilder på mig. Jag vill se ut som folk. Eller håll din kamera borta ifrån mitt anlete. Man lär väl själv ska begripa vilka bilder man kan lägga ut på folk och vilka man bör undvika.

FAN, vad förbannad jag blir när folk inte lyssnar på mig när jag vet att jag talar. Jag känner igen min egen röst och ändå hör ingen mig. Därför tog jag också ut det här, skriftligt där man fan inte kan missa vad det hela handlar om.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0