En svart man ska regera världen


 Nyhetsmorgon kan vara lite som Disney-dags ibland. I morse pratade de om mannen, myten, legenden: Barack Obama. Att det hela är så historiskt för att karln är svart. Ursäkta mig, men är vi inte inne i ett futuristiskt tänkande samhälle? Varför fortsätter man att prata om vad som är svart och vitt?
Jag kan minnas att folk förundrades av sådana här saker på tidigt 1900-tal (långt dessförinnan också) men nu har det gått ett helt sekel och folk fortsätter att generalisera? Jag får spunk på att vi inte har kommit längre än så.
Snart kan vi flyga med mobiltelefoner och i framtiden kommer vi att tycka att det är helt normalt, tänka; Varför har vi inte gjort det här tidigare? Sen sitter vi i självaste jävla media och säger att det är historiskt att "den svarta mannen" blev USA:s president. Nej, historiskt är den gamla och första mobiltelefonen som knappt hade någon täckning men som vi fortfarande var helt exalterade över att få äga.
Nya tider nu, kanske dags att låta politiken springa ikapp den nya teknologin.

Ursäkta för det politiskt inkorrekta inlägget som var något ointressant för dem som har dövöra till ämnet.

Kommentarer
Postat av: Jenny Penny Snigelslemmy

Visst är det synd att vi inte kommit längre. Men svart och vitt. Med jämställdhet. Med miljötänk. Med att använda hjärna och sunt förnuft över huvud taget. Suck...

2009-01-21 @ 11:17:20
URL: http://wistbacka.blogg.se/
Postat av: Lina van der Putten

Håller verkligen med dig!

2009-01-21 @ 12:27:35
URL: http://lvdp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0