Booh, det kändes konstigt att sova i sina egen säng i natt och det tog mig tre evigheter innan jag lyckades somna. Jag har mycket att tänka på, verkar det som.
 I dag damp ett vykort från mormor ner i brevlådan och hon vet precis hur hon ska glädja någon. Hennes handstil har dock blivit allt sämre och jag har desto svårare att tyda vad hon skrivit men uteslutningsmetoden och sannolikheten gjorde att jag kunde förstå vad hon ville få sagt. Herregud, hon fyller 87 år imorgon. Pigg som en lärka, dock något krokigare än förr har hon blitt men hon är fortfarande förjävla söt, min käre mormor.
Fick också veta att min mammas pappa blir 90 i år och desto piggare än mormor (tyvärr, det avskumet). Hur kan en sådan själslös människa få leva så länge? "Hur kan du prata om din "morfar" på det viset?" Well, I hate his fucking guts va! Mormor däremot har en plats i mitt hjärta för all framtid.

mormors brev

mormors brev

Haha, när jag sa att jag skulle flytta till Göteborg så blev hon tyst i telefon och sen sa hon med en väldigt bestämd röst: "Göteborg? Kina hade varit närmare! Ska du flytta ifrån din gamle mormor?" Oj oj oj, sa hon bara. HALLÅ, samvetskval.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0