Hej, jag ska hänga mig


 Okej, mina damer och herrar. Jag har visst inte lärt mig någonting om att skriva saker offentligt. Nej, jag tror att jag har blott mina 10 standard-läsare och kan berätta vad jag vill men TJI fick jag.
Bara för att jag blev så exalterad över att ha hittat Charlie, som han då heter  (killen från krogen, jao) och råkade nämna det i ett jätteinlägg här, så hade han givetvis läst det. (Jag har ingen aning om hur han lyckades hitta det, men skit det samma) Jag försvann med gardinerna som är alldeles röda av hur generad jag blev. Nej, just. De som känner mig vet att det inte är lätt att genera mig..
Jag hade ju förklarat att han var både kort (eller han var inte längre än mig) och bla bla men HALLÅ, det allra viktigaste då: det faktum att jag tyckte att han var söt och faktiskt hade gjort mig besväret att söka upp honom, det sket han fullständigt i. Så sug i dig; det finns gott om korta män men snygga män finns det knappt några kvar av men det finns alltså ETT levande bevis då.
Och jag vill såklart veta lite mer om honom, men nu ska ju jag hänga mig i trädet här ute, så jag hinner nog fan inte med det.

Kommentarer
Postat av: Anton

Tja..du,jag är också snygg,men lång,så antagligen inte din typ =(HeheheeKramis

2009-01-23 @ 18:44:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0