Inkorrekt humani


 JO, fan. Jag har ju glömt att nämna hela två saker som är ytterst viktiga.
Ett: det enda som ska bli riktigt historiskt med Barack Obama, är om han kommer att bli den första president att hålla vad han lovar.
Två: I Sverige får man gifta sig med sin kusin. Det är för mig så nära en släkting man kan komma, efter syskon. Hur i hela friden kan det vara lagligt? I vissa fall kan du få gifta dig med din halvbror/syster. Vad fan? Mina kusiner och min syster är helt könslösa för mig. Bortom allt som har med sex och kärlek att göra. Visst, hela hjärnan är ett enda stort nätverk med miljarder nervtrådar så det måste någonstans uppstå en kortslutning någon gång men låt säga en dator; om den inte fungerar korrekt, så måste den repareras och den får inte säljas vidare. Så dumt som en dator kan förbjudas att säljas för att det inte fungerar som den ska, men gifta sig med sin kusin är ta mig fan helt lagligt. Ändå står det klart att en rätt så allvarlig kortslutning har uppstått om man kan vara så sjuk i huvudet att man befinner sig i ett kärleksnäste med släktingar. I pray you find Jesus, folks. Gosh.En gammal bild.

P.S Kommentarer är inte att underskatta MEN om ni verkligen vill att jag ska svara, så behöver jag något att svara till. Blott ett namn ger ingen karta till din brevlåda..

Kommentarer
Postat av: Månsson

Jag kommer inte ihåg vad vi pratade om. Vad var det?! :S

2009-01-23 @ 21:27:11
URL: http://Http://www.ecstasyofgold.blogg.se
Postat av: Månsson

Jag är idrottsman, och nyttjar därmed inga droger alls! =) Jag var inte allvarlig tidigare angående mitt höga tillstånd. men... David gillar dig.

2009-01-23 @ 21:42:54
URL: http://Http://www.ecstasyofgold.blogg.se
Postat av: Månsson

...vilken David? ;D

2009-01-23 @ 22:42:00
URL: http://Http://www.ecstasyofgold.blogg.se
Postat av: Månsson

hihihihihi jag har legat i Davids pung!

2009-01-23 @ 23:27:45
URL: http://Http://www.ecstasyofgold.blogg.se
Postat av: Sandra

Det var ju med nåt par på nån talkshow (ja, man kan diskutera sanningshalten i det hela) där det kommit fram i efterhand att dom var syskon som blivit bortadopterade vid födseln, och hade alltså åratal senare fallit för varandra, och vägrade ge upp kärleken för en så banal sak som syskonskap. :P

2009-01-23 @ 23:30:13
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Alina

tycker det är sjukt att man kan gifta sig med sin kusin:O Hoppas du får en bra helg! :) Må gott!

2009-01-23 @ 23:37:34
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Sanne

Jag håller med dig med kusin förhållande. Dock, vill jag ju poientera att man inte alltid har så bra kontakt med sina kusiner, jag har ingen kontakt med min far eller hans sida av släkten och jag har tänkt många gånger. "Tänk om jag träffar en snubbe på krogen och det blir puttenuttigt och vi blir tillsammans och sen får vi reda på att vi är släkt" För isf finns där ju inga "familjekänslomässigaband" sen tidigare om du förstår hur jag menar.. :-S Vet knappt om jag gör det själv. Men rent hypotetiskt, så hade ju inte detta varit "fel"? Klurig sak det där :-P

Ha det underbart du SÖTA RARA lilla flicka :-D :-P

2009-01-23 @ 23:46:03
URL: http://llltelluln.bloggsida.se/
Postat av: Seba...

En klassblogg det här... Obama lär inte hinna leva mer än två år tror jag tyvärr.

Nu ska den där djävla Erik Segerstedt få lite publicitet. Dags att häckla lite va?:-)

2009-01-24 @ 00:00:28
URL: http://taylorandseba.blogspot.com
Postat av: Seba...

Mörk president i USA. MÖrdad inom två år, garanterat. Tyvärr...

2009-01-24 @ 13:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0