Insensitive prick


 Jag har fått höra hela dagen idag att jag är snäll. Se på fan. Det är lättare att lära känna nya människor än de gamla bekanta man har som redan har en bild av mig och som dessutom är orubblig. Jag visste väl att någon skulle se att jag faktiskt är ödmjuk. Två dagar av snällhet, 363 to go. Mitt nyårslöfte bah.
MÅTTE jag få komma till Stockholm till frugan nästa helg. Jag vill vill vill och dessutom har jag redan bokade biljetter men om jag får ett samtal från min rekryterare som vill att jag ska jobba, så måste jag vinka Ana hajdo för den här gången.

Det är ialla fall bestämt att jag ska hem på onsdag. Då niger jag och tackar Orsa för mig. Det lär dröja innan jag dyker upp igen men å andra sidan är jag rätt mätt på Orsa. Jag ska börja mitt nya lilla liv i Göteborg som INTE skall involvera möten med bekanta man inte vill träffa. Hallå, så fint väder får vi aldrig.

Jag tror att jag ska ha Pippi Långstrump-maraton i helgen, men först måste jag visst slå ner syrran och råna henne på boxen hon fick av mig i födelsedagspresent innan jag kan ha det. Hon är förstås lika snål som den som torkar sig med samma papper två gånger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0