Kickin' dirt in my eye


 Det känns verkligen konstigt att vara ledig. Jag vet inte längre hur jag ska fördriva tiden men idag har jag varit relativt flitig vill jag påstå. Jag drog till Mora och hälsade på Järvegård. Det var sannerligen ett gemytligt möte. Alltid när vi ska ses, krockar tidsschemat och eftersom att han bor i Uppsala blir det desto svårare.
Efter det åkte jag till farmor och satt där i två timmar, snackade en massa skit. Hon var på bra humör idag och det var riktigt roligt att vara där. Jag har kommit på att farmor är fan lite kl'mkäck sådär. Hon ska fylla 75 nu snart och man kan tro att damen ska gå med rollator, ett larm runt halsen och permanentat krulligt hår har hon iofs men hon sminkar sig (mer än mig, höhö), hänger med på fester.. Ja, historien slutar knappast där. Hon är cool.
Sen for jag till Tommy och tände tre ljus, sopade bort all jävla snö från blommorna.. ja, gjorde lite fint. Han skulle ha blivit 20 imorgon. Ska dit imorgon också och förhoppningsvis få träffa Lotta (hans mamma).

Folk tror visst att jag är Orsas nya taxibolag som finns tillgänglig till att skjutsa runt på folk JÄMT och ständigt och dessutom gratis. EH, hallå eller. Har ni någon aning om att det är lågkonjuktur och jag skulle knappast överleva på blott min godhet.. Betala för er, or fuck you.

Jag vet inte vad jag ska säga om mina kära vänninor. Det är förkastligt att man kan ringa mig flera gånger om dagen när ens kille har gjort slut eller beter sig illa och som den lojale människa med idel öra jag är, tar jag mig tid till allt detta blabla. Jo, det är "blabla" för att i slutändan återgår ni till dem i alla fall. Det vet jag, för att helt plötsligt är telefonen min tyst. Är det därför man har vänner, för att endast kunna höra av sig antingen i kriser eller i brist på sysselsättning? Okej, jävla konstig värld ni lever i må jag säga. I en helt annan än jag lever i. Jag ringer mina polare för att snacka lite skit, ta en fika, klämma pormaskar or whatfuckingever och inte bara när jag inte har någon annan att ringa till.
But guess what, jag har tröttnat totalt på att ens bry mig om det där längre. Jag blir inte ens irriterad och då har det verkligen gått långt. Därför säger jag; jag tänker inte omge mig runt folk som sprider negativ energi eller försöker utnyttja mig på något vis. I ain´t that rich på varken tid eller lust. Game over.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0