Monsters of Orsa


 Snacka om få sina böner hörda. I förrigår sa jag att jag hellre ville jobba dag på nyårsafton än kväll och helst ville vara på Blåklockan, så ringer Hanna mig sju på morgonen (på nyårsafton) och vill att jag ska jobba på Blåklockan trots att jag hade tid på en annan avdelning på kvällen, så jag hoppade in och jobbade dubbelpass igår. Jag var rätt så jävla slut senare men det ger rätt bra betalt en nyårafton, så what the fuck.
Sen var jag chaffuör och fick ihop lite pengar för besväret.
Jag och Hanna var till Skattungbyn först och skjutsade folk och önskade syrran min en bra 20 års dag (herregud, människan är ju snart kvinna). Sen for vi till Hansjö där vi stannade resten av kvällen. Mycket folk man känner igen och min vän Malin Andersson som jag har gått igenom allt från snatteri till att kasta in rönnbär i grannars fönster med, spiller ut champange eller vin på mig tills jag blev alldeles dyngsur (detta är helt lugnt. Bättre att få alkohol på sig än i sig).
Jonas, Jonas, Jonas. Helt trollbunden av min väninna.. Det är inte lätt att ha testosteron i sig, vad? Jag gillar dig ändå. Det finns vänner, sen finns det vänner.
Hur som haver, hoppas att erat nya år blir bättre och det gäller er alla. Kom ihåg att om ni bryter ett löfte, så sviker ni ingen annan än er själva. Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0