Ooa hela dagen


 Wow, idag har jag varit överallt och ingenstans. Först for jag och Gane till Torslanda för att storhandla mat på Ica Maxi. Sen for vi till Bäckebol, IKEA där de olyckligtvis och förstås, inte hade mina gardiner jag väntat hela mitt liv på att få köpa. De hade utgått. Så jag skaffade mig en massa praktiska saker som lådor och skit i stället. Nu håller jag på att organisera i min garderob.
Därefter for jag direkt ner på stan och införskaffade mig torkat sojaprotein (det här är delikata grejer!), nya tunnlar till öronen och lite andra småsaker. Jag blev också förföljd av två asiatiska män. De började med att stirra när jag gick förbi och det var inte det att de ville kolla in mitt härliga mustasch jag lyckats odla fram på överläppen utan de ville kolla in min bakdel (jisses, vad oorginellt). Det var då jag vände mig om och sjöng: Can´t touch this du du du dudu. Can´t touch this!
Sen för att hinna fram i tid för att möta upp Jimmie, gick jag något fortare och såg en tjej löpa förbi mig med en jävla kula. Jag fattar inte hur folk kan springa på kullerstenar och i synnerhet inte i högklackat. Så ojämn som den marken är, kräver det att man springer som Susanna Kallur och verkligen hoppar över alla dessa små förrädiska stenar om man inte vill råka ut för en: Jaha, där gick det visst nerför..! Och sen ramlar med en duns och med folk omkring sig. Ja, det finns människor till allt.
När jag for hem sen, pratade jag med mamma så intensivt att jag missade min hållplats. Det var något förvirrande. Jag hade säkert hamnat i stan igen om jag inte uppmärksammat miljön omkring mig. Nej, idag är jag som snurresprätt på en hel del koffein.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0