Sveriges osexigaste män


 Jag tänkte ge tv:n en chans i samband med att jag äter hallon & blåbär med turkisk youghurt och vad får jag syn på? Erik Segerstedt! Alltså, finns där en tråkigare människa? Och what up med mustaschen? Han ger liksom "sju små moppepojkar" ett helt nytt ansikte.
Inte nog med att han är en flickidol (okej, i det här sammanhanget är jag en gammal gubbe) utan han representerar en kör på självaste tv4 och för mig respresenterar han: Sveriges osexigaste man. Och han kan fan kväva någon med den buske som han låtit växa under armarna på honom. Jag visste inte att det fanns så mycket skog i Uddevalla. Sen tycker jag att han verkar falsk och snärjer folk med sin "snygghet" (ehum). Ja, karlslok deluxe.
Nej, jag äter hellre en fruktcoktail med Tomas Dileva. Förresten, angående den karln eller "rymdblomman".. Jag skulle väldigt gärna se honom i byxor. Har det någonsin hänt? Nej, han föddes troligtvis i sin kaftan (heter den klänning han alltid bär). Fast han har en viss charm. En mer filosofisk galenpanna får man ju leta efter.Kommentarer
Postat av: Sandra/vainly

Moppepojkarna var tio! Ju!

Och Erik kallas ju för Snygg-Erik, man får inte gå emot medias döpande av kändisar! :P

2009-01-31 @ 23:16:35
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra/vainly

Jag har inte så mycket till övers för Erik heller. Var bara för trött för att få fram ironin på ett bättre sätt. :P

2009-02-01 @ 11:44:07
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0