The giant muscleman from Greece


  Det här hatar jag verkligen, att behöva ligga i en säng och vila för att jag är sjuk. Jag vill städa i mitt rum, kasta saker (vilket jag egentligen har gjort hela veckan och hittade dessutom gamla papper sen 2007) och organisera, prova gamla kläder och se vad som kan kastas åt helvete och vad som kan användas igen. Det har jag inte möjlighet till. Eller jo, om jag tycker att det är så fruktansärt kul att fortsätta vara snörvlig. And I don´t.
Sofia bjöd ut mig och jag tackade snällt nej. Vad fan, jag vill ut och träffa människor. Dansa streetdance med någon mörkhyad kille i Nike-dojjor och dreads (jag råkar ofta ut för det när jag är ut) eller spilla ut någon annans öl så att hon eller han blir genomvåt och måste gå hem. Eller rädda Sofia från killar som försöker släpa med henne hem och ge dem ett verbalt vapenkrig de sent kommer att glömma. Eller för all del ramla och slå ihjäl mig på Göteborgs kullerstenar. NÅGONTING annat än att bara ligga och åldras. Inte fan finns det någon choklad här heller. Jag överväger att ta bussen två hållplatser till Ica för att inhandla dessa nödvändigheter, för att kunna inbilla mig att jag inte har varit ut och retat förkylningen yttligare.
Sen begick jag just misstaget att bortlova min käre Gane till Snickaren Bob, vilket kommer att medföra att jag har desto mindre att underhålla mig med. I´ll miss you, Gane pane.
Nej, men Gane och Maja åkte just till någon väninna så jag har helt ensam med sällskap av en låda pappersservetter, utan choklad och en tråkig tv-apparat som jag kommer att kasta snor på.
Det var allt från Bellas nyheter. Vi återkommer kl 06.00 imorgon. God kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0