Touched by an angel


 Idag har jag äntligen fått min gamla stationära dator formaterad och jag har lagt in nytt XP som inte kommer att klaga på att det inte är äkta vara. Nu äre det. Sen har vi fört över alla mina gamla bilder och min musik (TACK GODE GUD, för detta). Så, just nu kan jag bara inte bli lyckligare! En gammal klump i magen har helt plötsligt försvunnit.
Jag har i princip gått och väntat månad efter månad att min gamla dator ska krascha och jag fick en vision om hur bilder från 2003-2004 bara försvann upp i rök. Jag är Dennis evigt tacksam.
 Sen har jag städat mitt rum. Under tre månader har jag lyckats med dammråtts-avel. Vidrigt. Ja, jag har stått i kvinnogöra hela dagen men å andra sidan är jag ju kvinna, snart.Detta är mina serber. Nu vet ni det.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Tjusig syster!

2009-01-14 @ 22:44:49
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: bela

Dem ser trevliga ut.

2009-01-15 @ 09:23:17
URL: http://wests.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, men jag hade också kunnat höra av mig, så vi är lika usla bägge två. Det lägger vi till historien och siktar på att hitta på nåt nästa gång du kommer till byn helt enkelt. :)

Och nej, förkylningen vägrar släppa sitt grepp. Idag är det ännu värre, igen. :(

Mja.. det enda jag stör mig på är att texten under clowncunt borde stå sammanhängande utan radbyte, och att kommentarerna är centrerade, men inte tiden och deras bloggadress, annars tycker jag det vart toksnyggt! :)

2009-01-15 @ 10:06:17
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Hillevi (:

Dom ser väldigt trevliga ut :D

2009-01-15 @ 15:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0