We are what we are


 Ah, jag kom en sak som kan vara lite lustigt angående människor man inte riktigt lärt känna. Förra året snackade jag med en bekant som jag brukade fika med och vi kände knappt varandra, men en fika kan man alltid genomlida om det skulle uppstå en pinsam tystnad. Man kan alltid sörpla kaffe eller hacka en kaka i miljarder bitar för att sedan ta smula för smula för att hålla sig sysslosatt om samtalet skulle dö ut.
Så när jag berättade att jag är en ganska jordnära människa som gillar att resa, se saker så säger han: "Nej, det är du inte." Haha, and who are you to decide that? Den människan kunde inte mata mig med kakor särskilt länge till. Jag tröttnade och gav fan upp. Han hade sin bild av mig från internet; sarkastiskt, kanske ibland något uppäkftig. Ja, ledsen om jag gör dig besviken men det skiljer sig rätt mycket ifrån verkligheten.
 Av att dra slutsatsen från detta ämne: det är onyttigt att umgås med folk som inte lyssnar. Det är helt waste of time, really. Bara ett tips till de som råkat ut för insnöade trähästar.
Därför måste jag dra upp 12 saker du inte visste om mig, oavsett vilken bild du fått av mig:

1. Jag var med i knatteligan för konståkning och fick ett litet diplom -94.
2. Jag tog lektioner i slalom och åkte i många år men deltog dock inte i några tävlingar.
3. Varje lördag i flera år var jag, syrran och pappa på badhuset och simmade. (när jag var yngre) Detta av att bevisa att jag trots allt, oavsett hur mycket jag inte gillar sport, faktiskt ändå var relativt aktiv som barn.
4. Jag har varit i länder som: Brasilien, Italien (flera gånger), Bulgarien, Turkiet (flera gånger), Mexiko, Grekland, Afrika (Kenya) där vi också gjorde äkta rastaflätor.
5. Min dröm som barn var att vinna många miljoner, så att jag personligen kunde leverera mat och kläder till fattiga människor i olika länder. Jag sympatiserade mycket med människorna jag stött på under alla resor.
6. Som barn byggde jag hus åt kottar och matade dem med havregryn.
7. Jag är Sveriges första vattenbaby (Jag föddes under vatten, för de som inte vet vad vattenbaby innebär).
8. Jag är uppvuxen med hästar. Jag tog också ridlektioner som yngre och red mycket.
9. När jag var 8 år räddade jag en pojke från att drunkna när han åkt en rushkana, hamnade i vattnet och försvann under ytan, då hans föräldrar hade tappat bort honom.
10. Jag fastnade i en ratt, så att en ambulans och två brandbillar tillkallades. Jag kallades för "ratten" ett par år i ungdomen.
11. Min dröm är att få bo i ett litet hus på landet, där jag kan odla mina egna kryddor (även om jag inte vet ett smack om att plantera något) och vara mer ekologisk på alla plan.
12. Jag är egentligen blond och var det fram tills jag var 14. Sen dess har jag mörklagt alla hemligheter.

Ja, sen har vi ju alla fler lik i garderoben men ey. Varför inte lämna lite till fantasin?


Vad ville jag säga? Att man ska inte vara så jävla trångsynt. Oavsett vem jag är idag, vad jag gör och hurdan jag är så vill jag påstå att jag är jordnära och har egentligen alltid varit. Att jag trots allt är väldigt empatisk och gillar naturen, djuren. Man är det man föddes till.
Det handlar mycket om vilka människor man träffar. Ens bästa vän är ju den person som drar fram de bästa sidorna hos en. Så, jag antar att personen jag talade om var kanske min värsta fiende..
Därför ska jag träffa någon som vill åka med mig till Indien eller något annat intressant land.
NU vill jag faktiskt veta 12 saker om er, ni som läser, för att oftast får man veta lite roliga saker. Ge mig något att läsa! Jag gnider händerna av nyfikenhet.


Kommentarer
Postat av: Buy or Sell - En bloppis, för alla!

Har du gamla kläder eller andra grejor du vill bli av med?I så fall ska du besöka BuyorSell.blogg.se, där erbjuder jag alla, killar som tjejer att annonsera GRATIS. Så det är bara att börja rensa garderoben/rummet/lägenhet.En otroligt bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bli av med gamla grejer som bara ligger, och aldrig kommer till användning. Och glöm inte bort att kika runt efter fynd, för kan man fynda så är det på BuyorSell.Kika under kategorierna; Att köpa... & Att sälja... där står det precis hur du ska gå tillväga.Välkommen!

2009-01-24 @ 22:24:55
URL: http://buyorsell.blogg.se/
Postat av: Anna

Oj, tur att någon påpekade att den var jobbig att läsa!=) Ska byta.vackra ögon du hade =)

2009-01-24 @ 22:43:42
URL: http://bboogeyman.blogg.se/
Postat av: Månsson

Under vatten!? :S Vafan!

2009-01-25 @ 05:14:30
URL: http://Http://www.ecstasyofgold.blogg.se
Postat av: Sandra

Kotthus?! HAHAHAH! Fan vad jag skrattade! :D :D

12 saker you say? Ska se vad jag kan knåpa ihop.. :S

2009-01-26 @ 19:29:46
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0