Ain´t talkin 'bout love


 De tre senaste dagarna har varit i likhet med en cirkus och jag var den saliga clownen, hoppande ballerinan och starke-Adolf. I onsdags när jag jobbat kväll och skulle gå hem, var jag sist att lämna rapport till nattpersonalen. Efter att ha jobbat 10 timmar var jag ganska slut, så nattpersonalen skulle vinka av mig och sa; "God natt, sov gott." Jag svarade: Ja, detsamma. Med närmare eftertanke, så menade jag inte alls det jag sa. Hon ska vara vaken. Hon är nattpersonal.  Mycket går på ren automatik när det kommer till ordval.
Dagen därpå gick jag tidigt till jobbet och var där redan halv sju och det var mörkt ute, trött som jag var. Mitt upp på gatan framför mig hoppar två harar framför mig och jag har bevisat att jag behöver minsann ingen mantel för att flyga. Jävlar vad jag flög!
Och så i morse klev jag upp kvart över fem, drack mitt kaffe och åt min gröt. Jag hann med allt jag skulle i god takt. När jag dock skulle sätta på mig nya underkläder, var jag tydligen så ofokuserad att jag satte på mig dem utanpå pyjamasbyxorna. Jag skrattade inte ens. Jag blev bara irriterad över att behöva göra om allting.
Jag undrar vad som egentligen gömmer sig innanför pannbenet. Inte lär det vara en hjärna i alla fall.

Igår var vi och tränade. DET däremot var jävligt kul faktiskt. Jag har inte tränat på gym sen jag gick på gymnasiet men jag brukar iofs använda min rockring flitigt här hemma. Mjo, det ger ryggmuskler som kan få den här långa överkroppen att inte luta som tornet i Pisa. Fast nu håller jag på att bli sjuk istället. Ont i halsen, lock för öronen, snorig och allmänt seg.
Nej, jag är inte bitter.. Bara steget närmare en man. Väldigt känslig när det kommer till förkylning. Svagheter, svagheter.

Kommentarer
Postat av: Sandra/vainly

Jag skrattade högt när du skrev om underkläder ovanpå pyjamasbyxor! Haha! Ibland är man verkligen inte helt med. Lite för automatisk, så man råkar hoppa över några steg. :P

Tagga ner och ta det lugn, annars blir du aldrig av med förkylningen. Jag har släpat på min i fem veckor nu!

2009-01-30 @ 17:30:13
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-01-31 @ 13:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0