Män i 30- års kris


 Herregud vilket svammel det finns där ute. Jag har de två senaste dagarna varit något insatt i Marklunds-bajseriet och nu är den för min del över. Finito. Borta. GONE. Jag vill inte höra mer om det.

Idag tog jag och Sofia en promenad. Man brukar vanligtvis som nyinflyttad checka läget runt omkring lyan, men det har jag banne mig inte gjort förrän idag. Sen fick jag knna mig nyttig OCH unna mig en påse godis. Som alltid.

Huvudbry:
Män är som allra värst mellan 15-20 års ålder sägs det, men det finns yttligare en kull som ta mig fan är rena rabiessjukan på oförstånd. Män mellan 25-30. Den gruppen som vandrar sakta men säkert från kille till man.
Deras genetiska klocka tickar så högt att de inte kan sova. De har sina framtidsvisioner om en gnagig fru, två ungar som snorar ner tv-soffan och stjäl uppmärksamheten när Champions League är på tv. Han börjar möjligtvis bli fet på ölen..
Så, i den här ringa åldern innan 30 när en man får testosteronfeber är han som den mars-katt man önskar att man kunde kastrera på beställningstid. De är förvirrade, springer med tjejer hit och dit, hatar främst måndagar och söndagar, köper tv-spel som de kan sätta sprätt på resterande tid åt att inte tänka på att det snart kan dyka upp en kal fläck på huvudet som ska blända en varje gång man tittar sig i spegeln.
Ah, män i trettioårskris är en riktig lekstuga. Ändå är de som snyggast just i den åldern, råkar jag veta. Snyggast men värst. Lite som "tonårsflickas uppror."
Så, av att utgå ifrån att jag inte orkar med dadda, hink och spade får jag helt enkelt nöja mig med eller  "unna" mig en karl som är över 30, när han lugnat ner sig lite. Alltså inte heller klaga på de här männen som redan har tappat håret, har två 14 åriga kids och en exfru, för det är ju den gruppen män som gillar min frisyr, so to speak.
Det skulle inte förvåna mig om män får grått hår före kvinnor, för att män lider av ett stressyndrom jag aldrig tidigare skådat. Sanningen får vi aldrig veta. Regeine och hårfärg finns säkert i alla mäns strumplåda nuförtiden.
Hajdo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0