Smoke it or don´t smoke it


 Jag sov ingenting inatt. Jag lyckades kanske slumra till och drömma helt osammanhängande om feta män i skink-brynja och lite till.
Dessutom lyckades jag få mig en spark i röven igår kväll. Ja, egentligen angående två saker, varav en jag har tänkt på i stort sett hela dagen. Ett beslut jag nu har fattat ska verkställas. That´s it. Sen borde jag vara nöjd med min tillvaro.
Den andra saken handlade om en rejäl missuppfattning som jag var tvungen att berätta för Hannah om och det var att en person hade uppfattat mig som en fikatant som hinkar i sig en termos kaffe och sitter på en stol någonstans i Göteborg och snackar skit, typ som om det här med alkohol-grejen. Kan vi inte bara se det där för vad det är: jag tycker att alkoholpåverkade människor är skräckinjagande och erkännanden in vino veritas är fan inte min favorit. Jag AVSKYR den där handen som läggs på axeln av någon som druckit waaay to much av detta sanningsserum, för att kunna tala om någonting för mig (oavsett vad här skall bekännas) endast för att personen i fråga är "på fyllan". I´m sorry stockholmare och indianer, men det är ett patetiskt tillvägagångssätt att göra bort sig och ett försök till att vara ärlig. Jag kan ta sanningen, men endast om det är sanningen och ingenting annat. Dvs allt som kommer ur en mun som drunknat i rusedrycker är för mig "blablabla", nonsens, dösnack. Du måste vara nykter om jag ska kunna ta dig på allvar.
Ialla fall så blev Hannah ganska paff och hon nästan skrattade till. Så jag var bara tvungen att fråga om det var så att jag är en fikatant eller inte. "Haha, neheej. Det är du verkligen inte!" Skönt att höra. Jag trodde faktiskt helt ärligt att jag hade en jävligt kass självkännedom en sväng där.
Vad har jag lärt mig? Alltså, om man ska lära känna människor så måste man göra det på riktigt, annars är risken ganska stor att man bygger upp en fantom av någon. Det är lite utöver det jag har tid med.. Och lust med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0