Drottning Silvia


 Jag tittade på nyheterna i går morse och såg där Drottningen på intervju hos Malou där de pratade om World childhood foundation. Då kom jag att tänka på hur paradoxalt vårt kungarike egentligen är. De ska ju vara så fruktansvärt konservativa av sig och tala fint, äta fint, bära extravaganta kläder osv. Jag menar, Kungen köper inte ens sitt eget toalettpapper. Ändå sitter där Silvia, våran kära drottning med mungiporna dragna upp till öronen och det får mig att tänka på hur deras frukost ska se ut.
Medan de andra äter vadå, färska frukter och müsli så får drottningen in dagens dos av botox på silverfat. Ansiktslyft och andra jag-vägrar-att-bli-gammal-metoder är väl det mest omoderna fenomen som kan infinna sig i ett kungarike, skulle jag tycka. Sen ska hon vara en förebild? Det är som att jag ska säga att jag är vegan men jag kan äta kött ibland.
Jag skulle vilja uppleva en morgon med familjen för att skåda när Madeleine blir galen på prinsen för att han stulit hennes hårborste eller ockuperat badrummet. Jag tror att det döljer sig en rad vanliga familjesituationer även i kungahuset men jag skulle också vilja uppleva dem för att förstå att det inte är en så stor skillnad mellan att vara kung och knekt, egentligen.

     

En jävligt dålig bild jag hittade på Silvia där, men av att dra slutsatsen från bilden: hon kan nog gästa som Joker i nästa Batman, tyvärr.
Jag vill inte verka nedlåtande mot familjen men det här är ju bara för lustigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0