Your talk is cheap


Namn: Officiellt Bela. Fast de döpte mig en gång till Isabelle.
Gör på dagarna: Allt från kluddar på papper med blyerts till att läsa, äter, pissar och det som faller mig in.
Vad gillar du inte att göra: Slå i höften i olika former av kanter, som jag av någon händelse har missat. Jag tycker inte heller om att sortera strumpor, vilket gör att jag nästan alltid går runt i omaka par, också något som ger andra människor något att klaga på. Stress är min akilleshäl och fan ta den som ska tvinga mig på en stressfest. Det gäller också att hångla med snubbar som roterar med tungan så pass att de kan få en 800 v/min tvättmaskin att verka slö och värst är de som dreglar över en (Jag menar, bada kan vi ju göra sen). Jag gillar heller inte att slå i stortån. Oftast resulterar det i att jag tappar tånageln och det är rätt fult.
Hur gör du dig klar på morgonen: Jag genomgår en ritual som består av tandborste, tandkräm och ett ljud av att jag borstar tänderna för hårt. Sen tvättar jag bort mina synder. De återkommer tyvärr under dagen.
Vad gillar du med livet: Jag gillar att det uppstår situationer där man alltid ramlar eller snavar över något i samma ögonblick som man ska göra ett gott intryck på någon. Vad fan, det är liksom "livets mening". Sen gillar jag också slumpen. När det otaliga gånger sker saker som man inte har en förklaring till men som ändå får en att tappa hakan och tro att man är synsk.
Vad saknar du med livet: Jag saknar vetskap om framtiden. Jag vill veta om jag ska bli 100 år, sitta där med långt vitt hår och springa på folk med rollatorn. Om jag inte ska det, kan jag lika gärna gå under jorden omgående.
Är du politiskt insatt? Nja, lite vetskap har jag allt men jag var mer insatt som ungdom då jag var helt säker på att anarki skulle fungera. Arma unge, naivitet är farligt. Men, underskatta mig inte. Jag vet vad jag tycker.
Nämn två av dom bästa sakerna: Mat och frihet.
Festar du mycket: Vad betyder ordet "festa"? Jag dricker ju inte men socialisera kan jag göra ändå och det händer då & då. Jag föredrar inte att slöa i soffan precis. 
Vad längtar du till just nu: Min lön, faktiskt. Så att jag kan inköpa ett par skitsnygga gardiner ifrån IKEA. 
Vilken musik gillar du mest: Jag är rätt öppen när det gäller musik men allt från brutal deathmetal till Beethoven. Salig blandning är en riktig lördagspåse!
Drömresemål? Indien och USA.
Är du lycklig? Ja. Det finns fortfarande saker som jag saknar men jag tänker inte tro att jag inte kommer att få det inom en snar framtid, så därför slösar jag heller ingen energi på att må dåligt. Det är ändå bara JAG som får lida om JAG mår dåligt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0