Inte man och inte heller kvinna


  Den här dagen har varit bra mycket bättre än den igår. I natt gjordes inga mordförsök på mig, jag sov som en ängel och hade gjort kaffe som dög även åt Gane. Igår fick jag bannor för att jag hade kokat för starkt kaffe men hellre det än lank.
 Så får jag reda på att en av vårdtagarna på jobbet pratar enbart serbiska och ey. Min chans att hova in pluspoäng hos cheferna när jag snart kan prata serbiska med denne. Jag lär mig för fullt här hemma men jag får bita i att jag är en jävla svensk som har betoning i slutet av meningen. Serbiska ska ha betoning i början. Bla bla.
 Sen, som en blixt från klar himmel, ringde Snickaren Bob. Kanske årets mest oväntade samtal. Det varade dock inte länge, men det var trevligt ta mig fan. Jag är inte rädd för att samtalet ska dö ut men det uppstår någon sorts stressyndrom när man ringer ifrån mobilen, "för det kan ju bli dyrt".
Jag måste också få tala om att jag måste ha seriösa "att framstå som en"-problem, för att alltid när jag ska försöka konversera med nya människor, lägger jag på någon cool attityd för att bevisa vadå? Jag pratar som en gammal traktor, spelar tuff, hård och kall fast jag egentligen är tvärtom. Mjo, det råder inga tvivel om att jag har attityd men i sådana här situationer går jag till överdrift. Det är nog min svaga länk. Jag antar att jag gör det för att jag tror att personen på andra sidan luren inte har fullt intresse av att prata. Störtlöjligt. Folk har ju dött för mindre. Men, det stora hela handlar väl bara om bekräftelse i det ämnet att lära känna nya människor. Aja, det jag skulle säga var att det var trevligt och att jag hade kunnat prata i några timmar till.

MARKLUNDS-HISTORIEN!
Sen, för de som babblar, länkar till sidor om Marklund; snälla, läs vad jag har skrivit innan ni yttrar er. Annars måste jag kanske påpeka eran bristande kunskap i svenska. Det hela handlar om att vi alla har olika åsikter om det där som har uppstått och JAG finner inte Marklund som någon bov. Personen hon intervjuade angående boken var ändå med på att berätta om detta. Dessutom,  hur många kan verkligen har råkat ut för dåligheter när hon har varit så pass anonym? För det andra, som jag sa, kan man inte skylla på Marklund för det som hände. Hon var inte den som såg till att dessa människor hade hamnat i knipa i från första början och om hon nu ljög om hela alltihopa, hur kan då folk vara så jävla förbannade när hon ändå inte har gett ut något namn till personerna? Även om det har kommit fram nu, så är det Marklunds fel att det kommit ut eller är det någon annans? Och HUR isåfall? För mig som är så jävla dum i huvudet och inte fattar någonting, snackar skit och borde läsa på. För ärligt talat, ingen av oss två var ju där när hon gjorde boken. INGEN av oss vet hur fan sanningen ligger till, alltså snackar ni lika mycket skit som jag.


Kommentarer
Postat av: Månsson

Jag förespråkar allt som har med verklighetsflykt att göra.

2009-01-23 @ 18:26:36
URL: http://Http://www.ecstasyofgold.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0