Trångbystat folk är inte min favorit


 Tillbaka från huvudstaden, något mör i axlarna och aningen trött men det är sådant man får stå ut med genom resorna. Jag betvivlar att varken Robinson Cruse eller Gulliver var pigga efter allt vad de fick utstå.
 Det jag har skådat under tiden i Stockholm är ett par gamla Idol-kändisar, Robert Wells och några gamla bekanta från både Orsa och Östersund. Det är en av anledningarna till varför jag aldrig flyttade till Stockholm. Jag har inte flyttat ifrån Orsa för att utstå samma typer av människor som där och helst av allt vill jag slippa slumpen om att bli granne med en gammal bekant från lågstadiet. Eftersom att jag inte sällan råkar ut för "slumpen", så var Göteborg mitt allra bästa val tills vidare.

Måste nämna att det är roligt med kommentarer som man inte riktigt har någon avsändare ifrån, åtminstone inte en avsändare som jag kan sätta namn på. Det hela blir mycket roligare, men jag är bra nyfiken på vem "Fröken M" är.
Någon som minns mig som liten och blond. Oh my, det var länge sen det. Så länge sen att det knappt finns kort från den tiden. De har bleknat.
 Jag vet att jag nämnde det här för bara ett litet tag sen, att det är skönt att träffa antingen nya människor eller också bara mindre trångsynta människor som kan inse det faktum att man faktiskt förändras under åren. Jag känner mig på något vis fortfarande dömd för saker jag gjorde i lågstadiet. Folk har under alla åren försökt hejda mig från att bli den jag är idag; min egen lyckans smed. Det är beundransvärt att folk fortfarande försöker och anstränger sig i hopp om att jag ska bli mindre viljelös och bli mer som andra. Alltså, det var dödsdömt från första början. Efter 21 år tycker jag nästan att det är konstigt att folk inte har gett upp det där än.
"Den som inte vill se, är för den som inte vågar leva." Och jag kommer att fortsätta leva. Jag hoppas förstås att fler ska börja göra det och sluta slösa tid på att invänta pojkvännen som ska dyka upp bland posten, miljonvinsten på Lotto eller giftermålet med Angelina Jolie eller Brad Pitt. Jag säger inte att det är omöjligt men det finns väl annat att göra än att vänta på något där chansen är ganska liten att det inträffar.
 Ja, nej. Ni behöver ju inga visdomsord. Ni är ju redan så smarta och ni jobbar väl redan för fullt, 7-16 mån-fre och hoppas på att det för alltid ska vara lördag, så att ni slipper återkomma till den hemska måndagen som är så långt ifrån fredagen. Och jag bara önskade att jag hade ett jobb.

bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0