Vardagsmat


 Under förra veckan har Gane lyckats sätta ett annat smeknamn på mig: Bolla med invandrar-uttal. Bara för att jag kallade honom "turken". Vadå, får jag inte kalla dig för turken? "Jo, kalla mig vad do vill. Torken, korden, borken".
Men jag fick förstås betala för det. Nu är det Bolla som gäller. Hallå Bolla, hor mår do, Bolla? säger han varje gång jag vaknar upp och har världens snyggaste morgonfrilla som står åt alla håll och kan fan peta ut ögonen på någon.
 Igår tog jag hand om Maja. Hon ville bli ompysslad, så jag masserade henne, la en ansiktsmask, plockade ögonbryn och sminkade henne sen. Bollas ansiktsvård AB. Ja, sådana är kvinnor. Lyx och lax.Hon var ännu snyggare än på kortet.
De funderar på att flytta, men de insisterar på att med mig vart de än ska flytta. Maja här vill att jag ska följa med dem till Belgrad. Då skulle jag få se på nattliv, sa hon.
Sen håller jag på att lära mig serbiska, för att det är bra att kunna språk som ingen förväntar sig av en. Då kan man tjuvlyssna på vad folk säger om en när man går förbi och så vidare. Töntigt värre men bra.

Kommentarer
Postat av: Anki

Snygg blogg förresten!

2009-01-19 @ 12:08:04
URL: http://ankis.blogg.se/
Postat av: Lina van der Putten

Ja jag håller med dig till 110% såg henne på nyhetsmorgon idag och jag blir bara arg när jag lyssnar på hennes argument! Nej, all cred till Marklund, hoppas att hon fortsätter kämpa!

2009-01-19 @ 12:26:18
URL: http://lvdp.blogg.se/
Postat av: Lina van der Putten

Jo de är verkligen duktiga på att skapa blickfång! På gott och ont, oftast ont tyvärr

2009-01-19 @ 13:19:39
URL: http://lvdp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0