What´s the name of the game?


 Ah, mina fossingar är helt klart slutkörda. Jag ser fram emot lite semester nu. Hela jävla Vargtass är nu kliniskt rent, efter att jag och Holmberg putsat allt ifrån kylskåp till torrskåp, använt dokumentförstöraren tills den blev full och så vidare. Det är så man lämnar sin kära arbetsplats innan man ännu en gång drar ifrån dem. Jag kommer att sakna dem lika mycket den här gången.

Jag varit hos Hanna, träffade hennes supersöta 3- åring Jesper som roade sig måttligt när jag lät honom rida på både min rygg och mina axlar (här är upp till bevis om att jag börjar bli gammal), vill visa alla sina hästar och ha med mig överallt. Ja, sådana barn kan man bara inte tycka illa om.
Sen ska jag träffa Hannah Snitt (tillägger detta pga överskott av Hannor). Vi ska dra till Mora en sväng så att jag kan hämta ut mina biljetter. Fördemensen har börjat då jag fan inte har en aning om när tåget går imorgon. KAN ju vara en fördel. Så ser mitt liv ut just nu.

Jo, förresten. I natt efter klockan ett någon gång sov jag väldigt dåligt. Jag bor hemma hos pappa och jag är tvungen att dela dubbelsängen med honom. I natt upptäckte jag att karln har andningsuppehåll och jag var tvungen att sparka till honom en gång för att han skulle börja andas igen. Så varje gång han höll andan så där jävla länge, trodde jag att han var på väg och kolavippa. Nej då, nog lever han för att han andades sen som om han simmat 500 meter på 30 sekunder. Andfådd var det. Jag fick själv svårt att andas nästan.. Sympatiskt av mig, vad?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0