Musik


 Jag blev så full i skratt när en kompis över en fika slängde upp att han var bisexuell ungefär som att: jag lägger en ostskiva på den här smörgåsen. Från blixt till klar himmel. Sen var jag bara tvungen att fråga honom om hans avsikt var han chockera mig med informationen, som ett test eller någonting men han hade tydligen utgått ifrån att jag redan visste det. Ja, nej, Det stod inte i stjärnorna precis.

Igår beställde jag en jacka i skinnimitation på expressbrev till Orsa, eftersom att jag ändå åker dit imorgon och är alldeles för osugen på att vänta. Den här inte ens hälften så snygg som min förra men den får duga. Jag hoppas att den sitter bra. Därför brukar jag inte beställa över internet, för hur fan ska man kunna veta om den passar eller inte av att bara titta på en produkt?

Jonatan har dragit till Wacken så jag har lite mer tid över än väntat. Lite halvtrist sådär. Därför tänker jag dra ner på stan och lägga ägg i några hörn, sen hitta en snyggare väska. Den jävla bjässen jag har nu fyller ingen funktion egentligen när allt jag har med mig i väskan är småsaker.

Jag har också gått igenom mina musikalbum på datorn och jag fattar inte hur jag kunde vara så dum och radera en massa Tom Waits. Jag måste ha vart galen. Fast det var innan jag fick den här datorn. Jag antog väl att jag inte hade tillräckligt med plats men jag är ändå glad över att jag sparade en del av det bästa. Här kan man ju se den saliga blandningen också. Magnus Uggla liksom..


Intressanta bloggar


 Att hitta intressanta bloggar är lika lätt som att vinna 25 000/mån i 25 år på Triss. Däremot finns det en brud vars liv jag följt sedan förra året och det beror mest på att hon sysslar med skönhetsoperationer och jag vill se hur hon utvecklas utseendemässigt. Ganska lustigt. Hon är ett år äldre än mig och har karaktär så det skriker om det. Lite provokativ är hon också. Hon pratar mycket om stora kukar, transexuella, djurmördare och länkar till bloggar hon finner mindre intellektuella. Isadecadent kallar hon sig. Kolla in det!
 Sen får vi inte glömma Hellohf som också är jävligt rolig, slänger upp mycket bilder och gör lustiga vardagsbetraktelser.

Att vara blodgivare


 Jag var på blodcentralen igår för att lämna spår av mig i andra människor. Då kunde jag konstatera att tjejer är helt värdelösa. De är inte bara dumma i huvudet utan de är inkompetenta också. En tjej i min ålder skulle sätta in en nål i min arm och vad händer? Hon punkterar venen och det sprutar blod överallt. Hela hennes landsstingspyjamas var nerspillt av mina kroppsvätskor. Passar så bra på vita byxor tycker jag. Sen svär hon lite försiktigt: "Ah, jävlar." Ja, så skulle man kunna uttrycka sig. Sen springer hon iväg med sina nu skitiga kläder till nästa patient.
 Blodet rann på en stund men sen började venen ge upp så den lilla parasiten börjar vicka på nålen för att "försöka rätta till den". Alltså, hallå. Man behöver inte ens ha en hjärna för att fatta att det inte kommer att fungera.
Hon vickar på den tills jag börjar på illa och då röck lyckligtvis en sjuksköterska upp som tog bort nåljävlen och satte in en ny på andra sidan istället. Fungerade utmärkt. Dock började vänster armen stasa och hela kvällen framöver hade jag domningar på vissa ställen av kroppen.
 Jag och Jonatan kollade klart på Oz igår. Jag fällde många tårar kan jag säga. Så när vi hade sett klart det och jag satte mig på sängkanten började jag må illa, hade ingen balans och var helt likblek i ansiktet. Jag sprang till toaletten för att jag trodde att jag skulle spy men det slapp jag. Jag la mig ner på sängen och somnade som en gris. Troligtvis mycket uttorkad också. 
 Idag ringde jag till blodcentralen för att kolla vad fan hon har gjort. Då har hon troligtvis träffat en nerv.
Jag började nästan skratta. Vad ska hon där och göra när hon inte ens vet vad fan hon sysslar med? Jag menar, om jag ska rädda liv så ska de väl inte ta dö på mig.
Jag säger bara det: involvera er inte med kvinnofolk. Innan ni vet ordet av det så har de tagit barnen, länsat kontot och dödat er.


MEN, jag fick en t- shirt. Höhö. Väldigt spexig.

Så idag har jag varit yr av och till. Jävligt grinig är jag tydligen också, fast inte egentligen.

Pedofili är alltså okej
 Nu snurrar hjulet men hamstern är död. Jag är inte hälften det monster som en pedofil är. Hur kan du dra en sådan pararell, att jag skulle kunna jämföras med Hitler? Hitler ville utrota en folkgrupp som inte hade att göra med varken omoraliska eller jurdiska otillåtelser. 
Pedofiler ska lemlästas, dvs kastreras. De behöver inte dödas. Sedan skulle jag önska att det var så lätt som att ta bort det sjuka sex som inte bara sitter i mannens andra huvud utan i psyket. Det är ju där sexet sitter egentligen. Lobotomi? Nej, men man ska inte ge dem någon som helst möjlighet att frigöra sina sexuella fantasier. De är nämligen olagliga och fruktansvärt vidriga. Att fantisera om små flickor/pojkar som drömmer om barbies och leksaksbrandbilar och inte om sex med vuxna människor, sedan manipulera dem för att ha sex med dem.. Det är inte okej. För att råda bot på ett sådant hemskt beteende så måste man uppenbarligen vidta drastiska åtgärder. Jag är villig att framföra detta som ett förslag inom lag samt psykvårdshantering. Pedofiler ska inte ha rätt att kunna leva ut sina sjukligheter. Det gör ju bara skada. Det gör ingen gott förutom pedofilerna själva. Varför försaka flera barns trygga liv pga det? 

Till nutbag number two: Varför skulle jag eller någon annan vilja läsa om hur pedofiler vill idka könsumgänge med barn? Varför ska en sådan diskussion finnas till överhuvudtaget? Även om alla är födda med sexuella läggningar så finns det inom lag och olag. Det är samma sak som bombdåd. Man får inte sitta och planera bombdåd eller tipsa om det. Varför göra det med pedofili?

Och sluta skriv till mig. Besudla inte min blogg med vidrigheter. Jag antar att ni båda är lika mycket pedofil som både Fritzl och andra hemska män. Dictius te necare.

Facebook - allas lilla hemlighet


 Jag förstår mig inte på Facebook. Inte det att jag inte begriper mig på funktionerna (I´m not retarded) men den här grejen att gamla rivaler, ex eller andra icke- relaterade förfrågningar dyker upp så där en efter en och vill adda mig som vän. Why? Ska de snoka i mitt, nästan obefintliga, liv där eller kolla hur jag ser ut nuförtiden? Jag menar, har vi något gemensamt förutom 34 polare? Har du och jag något gemensamt? Fyller detta någon funktion? Bara ett helt enkelt jävla: varför?
Sen skiter jag iofs i vilket. Däremot vill jag dock inte ge fel människor tillgång till mitt lilla liv där. Alltså, för deras skull. För att roa dem. Låta dem få för sig något. Vänner blir vi ju inte bara för den sakens skull. Haha, nej.
Det beror väl helt enkelt på att det är det här som just Facebook är till för. Att snoka och ha sig.
Jag är ju knappast den enda människan i världen som förundras över detta. Kände dock ett tvång att skriva om det.
Jag menar, vad vill hon mig?

Barnvagnsmaffian


 När jag och Jonatan var på stan idag så fick jag en sådan där "aha"- upplevelse. Hela Nordstan kryllade av folk och alla står med sina paraplyn precis vid ingången så pass att man knappt kan fälla ut sitt egna. Sen passerar vi ingången och går inåt då vi mötte en kvinna med barnvagn som tittade på Jonatan med en blick som sa: Eh, ursäkta mig men du står mitt i min väg. Som om han korsat röda mattan på en Oscarsgala eller någonting.
Då slog det mig att barnvagnsmaffian:

- Tror att de har företräde. Att alla vägar de breder ut sig på, korsar eller är på väg mot är en sk barnvagnszon, där vanligt folk får upp en skylt där det står: Äga ej tillträde. (Alternativt kör man över dem som står i vägen. Move or bleed liksom.)
- Har missbedömt barnvagnens storlek?
- Tror att de har rätt att ta handikappsplatsen på bussen och skälla ut en eventuellt handikappad med rätt att sitta där.
- Tar för givet att man ska hjälpa dem med barnvagnarna uppför busströsklarna eller andra situationer som kräver ett lyft från annat håll, utan att behöva vara tacksam.
- Tror att man ska falla ner på knä och erbjuda dem sin plats i kön för att de har det så jobbigt med sina skrikande ungar de eventuellt håller i armarna medan de kämpar med att få upp pengar ur plånboken att betala kassörskan med.
- Får för sig att de är King Royale att regera hela jävla världen men så fungerar det inte och i synnerhet inte om de ser mig (utan barnvagn och skrikande snorpåsar) som ett aber.
Jag har absolut inga problem med att hjälpa någon men ta för fan inte för givet att jag ska lyfta ens ett finger bara för att din kondom sprack och nu står där med händerna fulla. Tacksamhet är allt man behöver ge i gengäld. Jag behöver ingen medalj för att jag käkar moralkakor och gör sådant som hör samhället till: hjälpa andra människor men le för i helvete eller visa någon form av TACKSAMHET. Jag har inte försatt dig i den situation du befinner dig i och nej, jag har inga barn och nu när jag sett dig är jag sannerligen glad över detta.
 Så, till bittra Al Capone- mödrar: "Må lössen från tusen kameler hemsöka edert könsorgan." Så vet ni att ni ska skydda er nästan gång om ni inte är beredda att göra flera saker samtidigt eller också visa lite annat än huggtänder. För allvarligt talat, ni är inte särskilt inbjudande med alla dessa hormoner i kroppen. In fact, you´re scary as hell.


Vem behöver lösnaglar?


 Färgen framstår inte ur sitt bästa jag på bilderna. Naglarna påminner mig om Barbie. Jag har alltid älskat nagellack och nuförtiden kommer de till användning när jag lyckats odla fram ett par riktigt långa och snygga naglar.
Nu ser de ut som lösnaglar, så jag kör nog på gammal hederlig manikyr- färg bara.
 Brunnsparken is the shit

 


 Hela jävla Brunnsparken vimlade av fåglar och flocken blev inte precis mindre av att en kille satt och matade dem med jordnötter. De praktiskt taget viftade med sina vingar mitt i ansiktet på den här snubben. "Fågelkillen" kallar jag honom.
 Det är helt makalöst vad tarva de är. Kolla in den fula fiskmåsen mitt i allt också. "Kaxig motherfucker" kallar jag den. Den höll på att muppa upp sig för de andra, gormade & skrek och hade sig. Lite som en tjej i triangeldrama.
Och så dansar han för mig den lilla jäveln. Det var en himla tillställning när han for och sprang fram & tillbaka framför fötterna på mig. Jag vet inte, men den fågeln såg jävligt hungrig ut och den tittade på mig som om jag vore en flintastek (jag är seriös). Peace, för fan. Peace!

Rökning dödar, no shit!Skinnjackor


 Kyss Greta. Jag har hittat kanske tre skinnjackor jag vill ha men problemet är att de är av just SKINN. Jag tänker inte stödja den industrin. Vart fan tog syntet- sortimentet vägen liksom? Förra året kryllade det av fuskskinn och nu hänger det bara döda djur i butikerna. I really don´t get it. Alla jävla modehoror snackar om att värna om djur och miljö, sen går de raka vägen och köper en skinnjacka. Och finns det en jacka i syntet så ser den plastig och billig ut. Jag vill ha tillbaka min jacka som den simpla tjuven stal av mig. Den var av syntet men såg ändå bra ut.
Är det verkligen så illa att jag måste börja sy upp mina egna kläder? Å andra sidan hade de varit orginalplagg. Synd bara att jag inte kan sy. Det tyder på att jag inte är en riktig kvinna. Damn. MEN, man kan ju alltid lära sig.

Någon öppnade min post


 Jag och Mattias åkte till Alingsås igår för att jag hade presentkort på en butik som under årens gång har försvunnit alltmer och för att få valuta för pengarna så var vi tvugna att åka till just Alingsås av alla ställen.
Innan det åkte vi till serberna för att hämta min post och vad upptäcker jag i bilen när jag ska öppna min post? Jo, när man gör en adressändring så får man någonting som kallas för "Nyckeln" där man får en del rabattkuponger och erbjudanden. När jag ska öppna det här brevet så ser jag att någon redan har gjort det. Vanligtvis brukar "Nyckeln" innehålla flera kuponger och i det här brevet fanns blott två kvar av möjligtvis 10 stycken. Av detta kan jag utgå ifrån att serberna stulit kupongerna av mig, Först och främst begår de ett brott som öppnar andras post utan lov.

8 § Den som olovligen bereder sig tillgång till ett meddelande, som ett post-
eller telebefordringsföretag förmedlar som postförsändelse eller
telemeddelande, döms för brytande av post- eller telehemlighet till böter eller
fängelse i högst två år. (Lag 1993:601).


9 § Den som, utan att fall är för handen som i 8 § sägs, olovligen bryter brev
eller telegram eller eljest bereder sig tillgång till något som förvaras förseglat
eller under lås eller eljest tillslutet, dömes för intrång i förvar till böter eller
fängelse i högst två år.

Det här är ju knappast något att jiddra om. Jag är inte så fattig att jag måste utnyttja kuponger men tanken av att de öppnat MIN post och dessutom tagit innehållet är lite oroväckande då min post tyvärr fortfarande hamnar där tills adressändring ska bekräfta att jag bor på en annan adress. (Det verkar dock ta dem väldigt lång tid). Så, om de kan öppna ett simpelt brev som reklam, vad kan de då öppna? Hur ska jag kunna veta att jag inte saknar brev?
Det kan vara bra att känna till svenska lagar om man inte vill hamna i trubbel.
Trots detta måste jag erkänna att jag fnissade åt hela grejen. Sno rabattkuponger är väl ändå bra lågt. Hur värdesätter man sin självrespekt där?
Fan, snälla adressändring. Gå igenom någon förbannade gång innan vi måste haffa små simpla tjuvar som olovliga brevöppnare. Onödig kostnad för samhället som redan ligger pyrt till.090326

Varför jag vill ha långt hår


 Förlåt mig Sandra, för att jag förråder dig angående detta men jag kunde inte hålla mig. Jag köpte (det här låter ju förjävligt) löshår häromdagen. Det är sjukt snyggt alltså! Jag kan knappt bärga mig för de kommande fyra åren som det kommer att ta innan jag har ens i närheten av så här långt hår egentligen men det är därför man köper sig hår. Det är avtagbart, vilket gör det möjligt till ångerrätt.

 

långt hår   

Kanske inte de charmigaste bilderna men här ser man ju på ett ungefär hur det kan se ut. Alltså, det är inte bara det att jag tycker att det är jävligt snyggt med långt hår. Jag älskar att hålla på med det. Fläta det, rulla det runt pekfingret, strypa någon med det eller bara låta det fladdra i vinden från en cabriolet.
Nej, dags att sova känner jag.

Bönder! Bönder! Kolla, en kossa!


 Nu era bönder! Jag kommer till Orsa den 31 juli, tänkte jag berätta för er som inte kunde fömå er att svara i telefon när jag ringer för att berätta om denna världsnyhet. 31 juli till 7:e augusti blir jag hemma. Lyckades få kompledigt. Hur skönt som helst att det gick igenom. Jag tar med med Mattias och vi bilar upp.

Slänger upp bilder från i veckan i kväll.

Murphys law


 Lagen om alltings jävlighet.
Så har min dag sett ut. Först gick jag ut till bussen alldeles för tidigt och buss 31 kom och det stod "Hjalmarbrantningplats" vilket är det ställe jag skulle till och trots att jag hoppade på bussjäveln kände jag på mig att det var fel buss. Happ, den åkte åt helt fel håll, så smart nog som jag är hoppade jag av närmaste busshållplats, sprang i full kareta mot Wieselgrensplatsen (Jag har tre minuter på mig att hinna till nästa). Andfådd och jävlig stod jag där och inväntade buss 17. Tror ni att det kom någon? Nej, Så då fick jag kuta till nästa busshållplats och hann med den buss jag skulle.
 När jag kommer till jobbet och tar ut en nyckel, går nyckelknippan sönder och alla nycklar far åt alla håll. Till råga på det insåg jag att när jag skulle sätta på mig mina skor var det någon som hade stulit dem. (Återfann dem dock på en vikaries fötter och bad henne ta av sig dem omedelbart). Fan vad snuskigt. Jag går barfota i de där och det gjorde hon också. Hej fotsvamp och hej pevaryl. Nej tack du.
 När jag kommer ut på avdelningen sitter gubbarna både orakade och sneda i sina rullstolar. Ah. Just ja. Folk jobbar ju med människor enbart för pengarnas skull. Vad annars liksom? Gamla människor saknar ju helt värde, eller hur? Ibland hade det varit fint att bara kunna sparka folk åt helvete utan en månads uppsägningstid.
 Nattpersonalen var sen så att jag och Shaffa fick lägga benen på ryggen och råkuta till bussen och om det inte hade varit för den fantastiska busschaffuören, så hade vi aldrig hunnit men det gjorde vi. Det är det som räknas.
Det finns bra respektive dåliga människor, av att dra en slutsats utifrån detta.


Live for something or die for nothing


 Det är underbart hur road man kan bli av små men ack så fina levandsberättelser. Jag fick ett sms av Jonatan på väg till jobbet (killen jag är inneboende hos) där följande text lyder:

 "Fy fasen vilken dag. Förlorade på trisslott, trampade i en hög hundskit från nån gigantisk monsterhund å sen gick de knappt få rent plus att jag var tvungen att sitta på bussen å lukta bajs hela vägen hit (jobbet) å sen hade de inte ens gjort hälften av det som skulle göras. Nu kan de nog bara bli bättre tänker jag!"

Jag skrattade så att jag höll på att trilla av stolen när jag läste det här otippade sms:et, lagom till min välförtjänta halvtimmesrast också. Inte bara det att han är rolig utan en rolig norrlänning från Skellefteå. Tänk dig en dialekt på den där texten.

För övrigt måste jag bara tala om att en av de två väldigt trevliga katterna som befinner sig i en fyra för fem just nu lägger en rejäl pizza på golvet. Det tog den en kvart att få upp allt jävla hår den har smockat i sig, vadå, de två senaste åren efter att ha hulkat och haft sig genom varenda rum i lägenheten. Tur att det råder full belysning här för tillfället så att jag kan följa dess sätt att utbereda sig på vardagdsrumsgolvet och att detta inte hände under en kisspaus mitt i natten. Jag hade blivit tämligen upprörd om jag satt en fot i det där.


clowncunt

Nagelbitare


 Nagelbitare. Nagelbitare i all ära. När min kära vän sitter och tuggar på sina naglar blir jag nästan lite förbannad över att han bara stoppar in ett finger i munnen, när han gott och väl kan stoppa in hela jävla handen medan han ändå håller på. Förresten, vadå nagelbitare? För det första har han ätit upp sina naglar och har börjat ge sig på det som är omkring nageln, det man kallar för människokött. Han måste fan vara kannibal men det är ju säkert därför jag gillar honom så mycket. <3

 Apropå att äta kött, så vet ju alla vid det här laget att jag inte äter särskilt mycket av det (nästintill ingenting och jag undviker det hela tiden) men kyckling äter jag bara inte. Jag vägrar. Så var det en tjej på jobbet som sa: "Bella, ska du inte ha chicken- nuggets till ditt ris?" Nej då, jag äter det med den här goda salladen istället. Hon vet gott och väl att jag inte äter kyckling. "Men du kan väl bara några? (Som om "några" skulle göra livet lättare för mig) "Nej, tyvärr. Kan inte göra så. "Vad du är snäll." Va? Är jag snäll för att jag inte vill äta på ett lik? Ja, jo. Kanske det men det är ju inte bara det det hela handlar om. Jag blir ju äcklad av det. Det smakar konstigt och jag vet vad det innehåller, vilket för mig är politikskt inkorrekt kött, men just själva grejen att hon försökte få mig att äta något jag inte äter. Som att få en fisk att försöka andas på land: han gör det bara inte. He won´t change his mind liksom..


bela wesström, clowncunt  clowncunt  clowncunt  clowncunt 


Jag lyckades hitta några skandalbilder från midsommar också. Hurray! Vi har Adde att tacka för detta!
P.S Jag och Mattias är jävligt coola.

Oh, what's the weather like?


 Jag har varit en zombie i två dagar nu. Igår hade jag så ont i min högra arm att jag kved varje gång jag lyfte upp den. På det ska man försöka jobba och hjälpa gamla människor upp och ner från stolar osv. Varje gång jag bäddade en säng såg jag en tunnel och små vita gubbar.
Andra människor blir torterade på riktigt. Några får sina fingertoppar avhuggna, några blir stenade till döds och sen sitter en person i Sverige med i-landsproblem som lite smärta i armen. Köp voltaren bara så är det bra.
 Det här vädret gör en så makalöst trött. Jag ramlade dessutom ur sängen i morse när jag försökte ta mg upp. Ja, eller säng och säng. Två madrasser på golvet men det måste fortfarande ha sett ut som om jag var helt handlingsförlamad och sen glömt bort det.

Nu till veckan får vi veta om jag och Mattias tar oss till Orsa i början av augusti. Jag hoppas att vi gör det. Jag hoppas och tror att jag får kompledigt, så att jag får träffa pappa (<3), mormor, mamma, Steffi och allihopa. Jag har inte varit i Orsa på ett halvår nu.
Och av alla som lovat mig att komma till Göteborg så är det hittills bara syrran som dykt upp. Jag vet och visste redan innan att det bara var horseshit från de andras sida. (höhö) Det gör inget. Jag kunde seriöst inte bry mig mindre.

Oh, I heard about the weather this morning but they didn´t say anything about a shit storm.

clowncunt

Katt som bor här hemma.

There´s no I in fuck you


 I går när jag kom hem var det ett jävla pådrag där (som min pappa hade sagt). Fullt ös medvetslös, 10 småfjortisar och ett gäng snubbar. Så fort jag dök upp där hemma tittade alla lite konstigt på mig uppifrån och ner. "Va, har hon inte klätt upp sig?" Hej, jag heter Bella och jag bor här. 
 Innan jag visste ordet av det så var hela mitt rum fullt av brudar i små jeans. Den ena la sig i min säng för att hon hade ont i huvudet och nästa kom inspringandes till den tjejen och sa: "Du, det är en kille här som är okysst och oskuld. Kan inte du ta hans oskuld?" Men hjälp, Hisingens dagis deluxe. Hur gamla är de? Har de bröst? Knappt. De kom och de gick och till slut var det bara: Nej, mamma ska sova nu.
 Efter en stund kom en kille in och frågade om inte jag skulle med ut. Ja, nej. Jag ska dessvärre upp imorgon bitti och jobba. "Jaha, det var tråkigt.. För att jag tyckte att du vara väldigt söt." Då nästan brast jag ut i skratt. Jag har satt upp håret i en knövel, osminkad och finnig i träningskläder. Kunde inte bli annat än en muffin va?

Nu på morgonkvisten har jag åkt tidigt till jobbet för att bussarna inte håller jämnt med mitt schema. Så på vägen till jobbet lyssnade jag på radio och pendlade mellan 16 olika kanaler och inte en enda har något att erbjuda mig. Sen bläddrar jag fram till en kanal där en kvinna säger: "Hej och välkomna till naturmorgon bla bla.." Men jävla tråkmåns. Jag har nyss suttit och druckit 2 koppar kaffe för att inte somna. Ska du då komma och försöka sabba det för mig? Ta och kamma dig.


Pedofili och hebefili


 Skona mig från detta vansinne! Jag råkade in på ett forum och även om så skulle vara att det förekommer en hel del lurendrejare som gör allt för att trigga upp folk med sitt skitsnack om att "barn kan njuta av sex och åtrå vuxna, varför förneka detta?", så spelar det för mig ingen roll. Att ens diskutera ett ämne som barnpornografi och se det ur ett "normalt" perspektiv (för det första finns det ingenting normalt med pedofili) är helt åt fanders. Man har ingen som helst aning om vad folk sysslar med hemma i stugorna och glada kan vi nog vara över att slippa veta samtidigt som det är förjävligt att man inte bara kan sila all fulfisk som finns i vattnet. You know, clean the kitchen.
 Fritzl är bara en av fähundarna som åkte fast. Efter det har fler liknande fall dykt upp och då pratar vi om incest vilket är om än mer rubbat.

  • Pedofiler älskar barn och vill göra allt för dem.
  • En äkta pedofil skadar inte någon han älskar.
  • Pedofiler är snälla och tar hänsyn till barn.
  • Pedofiler lyssnar till barn och kan leva sig in i deras värld.
  • Manliga heterosexuella pedofiler älskar att leka med och krama alla snälla och söta flickor.
  • Att pedofiler inte får ha sex med barn är tråkigt men inte avgörande för hur samspelet fungerar i övrigt.

PS! Denna tråd har enbart skapats för att befrämja en normalisering av pedofili och för att förklara att pedofiler i genomsnitt bara vill gott för alla barn. Att jag personligen är mycket bra och uppskattad av nästan alla flickor ska inte diskuteras i tråden utan det är ett sk. axiom.

Detta var vad som stod i ett forum.
Det hat jag känner för pedofiler är så starkt liksom kärleken mellan Gud och troende. Hur lynchar man de jävlarna? Lemlästa dem.
 Många resonerar säkert att alla människor har sin rätt att leva ett bra liv, att inte skada andra människor. Att man inte ska stå på den goda sidan genom att utföra hämnd på det onda. Men jo, i det här fallet finns ingen annan utväg. Det är en totalt felkoppling i hjärnan vi pratar om. En sexuell läggning som inte går att tvätta bort med tvål (även om jag säkert skulle gno jävlar i min själ för att ändå ha försökt.)
Barn tuggar på lego, barn sliter av håret på barbie- dockor, barn leker dadda-hink-och-spade och inte i Hades underjord med vuxna sjuka män. Låt barn vara barn och låt dem vara ifred.

Ni kommer inte att uppskatta att jag länkar till sidan men jag vill att alla ska få nys om de här helt rubbade morans som andas samma luft som en själv, använder samma offentliga toalett och samma mynt.


Som den fotograf jag är


 Jag och Mattias var ut på stan igår och testade den nya kameran. Jag har inte riktigt fått grepp om inställningarna/funktionerna men det kommer väl med tiden.
Vi var på en utstälnning också. Inte mycket att se men ändå tillräckligt underhållande att göra något man inte brukar göra. Spontanitet gör livet lite roligare.

free clowncunt clowncunt

clowncunt clowncunt clowncunt

Mohaha, jag tvingade Mattias att posera.

Skräcken


 Jo, jag har inte berättat om vad jag stötte på här för två dagar sen. Jag var upp till seberna och hämtade post, där jag även fann en avi från posten att hämta ut på Tuve torg. Det var min iPod och kamera som hade kommit (det var fan på tiden). Så jag åkte till Tuve, gick in och hämtade ett kuvert och ett lite större paket plus att jag hade min gigantiska handväska, sen sätter jag mig i busskuren för att invänta bussen. Då ringde pappa och när jag hade suttit en stund på bänken i busskuren hör jag att en bil tutar men jag tar inte direkt någon notis om det men vänder mig ändå om. Vem fan sitter inte i biljäveln om inte kvinnojäveln från helvetet? Ni vet, coconut med blont hår som följde efter mig för en tid sedan. Då sitter hon och pekar på mig och skrattar. Jag vänder direkt bort huvudet för att visa mitt ointresse av hennes ringa existens. Sen vet jag inte vart hon tog vägen. Eftersom att jag inte vet vad den där människan är kapabel till tvingade jag pappa att prata med mig en kvart till tills bussen kommer ifall hon skulle få för sig att attackera mig med sina hängpattar eller något.
Det jag dock inte fattar är hur i hela friden hon kunde känna igen mig i en fucking jävla busskur? Ofta man sitter och glor på folk som väntar på bussen.. Nej.
 Jag satt där med min enorma packning och bara två händer. Alltså, vad fan fick jag inte två par extra armar? Jag hade behövt det om den där jäveln hade kommit fram och gjort Gud vet vad. Jag lär ju veva med nånting. Hon är skräckinjagande och hon har gett det ordet en helt ny innebörd.
Summan av kardemumman: ALDRIG MERA TUVE TORG!

Michael Jacksons död iscensatt


 Alltså, det här var fan det lägsta möjliga. Jag förstår inte varför döda människor inte kan få vara ifred.
Jag får fortfarande gåshud när jag läser om Michael Jacksons död. Det känns helt skevt att han dött. Han är ju odödlig, precis som alla andra stora popstjärnor.
Igår såg jag en video som hävdar att den döda kroppen i en helikopter reser sig upp och nu tror folk att han fejkat sin död. Hallå eller. Hur mycket tror ni att han tjänar på det? Ingenting. Varför skulle han vilja vara en död levande Michael Jackson? Det är inte precis som om han skulle komma undan med att gå och handla toapapper en dag efter begravningen.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/mj58_09/article5447370.ab

Det man ser är en synvilla. Låt honom vara ifred nu då, för bövelen.

UFO- forskare


 Jag läste på Aftonbladet igår morse om något kloakmonster som enligt forskare tros vara en utomjording. Stopp! Avbryt samtliga samlag! Utomjordingar? Alltså, okej om Tom Cruise är en nutbag men det oroar mig att det ändå finns så pass många människor som inte har båda fötterna på jorden. Scientologerna är för mig samma sak som "Livets ord" där skillnaden är att den ena tror på Jesus och den andra på E.T.
Det här kloakmonstret är resultatet av en reaktion som uppstått. Det är vad jag tror. Pippi skulle kalla det för "spunk".

UFO- forskare: get a life!


Göteborg är som en gryta..


.. en salig blandning av det ena och det andra som man sen har rört ihop. Men det smakar bra.

 Jag är förbannat driftig idag och efter att jag packade upp det mesta av kläderna jag har med mig hit, så fick jag för mig att jag skulle städa kylskåpet. Där inne fanns inte mycket ätbart (förrän jag kom hit) men den var fan så jävla skitig. "Rent hus"- Britta skulle vilja göra en odling på allt som var där.
Jag plockade ut allt och då kom pakistanisern in i köket och honom måste man prata engelska med, så tog jag ut salladen som blev över sen igår och blev smärre chockad över hur icke inbjudande den såg ut att vara, så jag bara pekade på den och sa: "Disaster." Han tittade förbryllat på mig ungefär: "Not mine" med en sådan där härlig indisk accent.
Vi håller liksom ingen längre konversation utan vi bara säger små enstaka ord för att få varandra att fatta vad saker och ting innebär.

Apropå hästar så blev jag nästan nermejad av en kines på cykel igår. Han rundade ett huskrön i 150 knyck där jag och Mattias kom och gick. Kinesen grymtade som en gris och sa: "Ja så daj inteeee". Nej, tro fan det.
Först var vi chockade för att vi såg döden i vitögat och efter att chocken släppte kunde vi bara inte låta bli att skratta. Hi there Chinatown!

Havet är djupt


 Igår var vi och badade på Lillby- någonting. Eller Sofia och Mattias badade men jag slöade på ett klippblock. Haha, försök få ner mig i det där äckliga vattnet med tång och elände. Nej tack du.
Det var jävligt skönt att dra till ett ställe där det åtminstone finns en chans att svalka sig. Det har varit så hett de senaste dagarna att det inte längre finns ord för det. Det kallades helvetet ett tag men nu börjar regnvindar från Oslo dyka upp här. (meteorologen Bella talar).
Mattias fiskade upp krabbor med en mussla och ett snöre. Jävla baddare på att fiska krabbor.
Efter det drog jag och Mattias hem hit, till FN-kollektivet och gjorde oss en grymt god sallad med bönor, linser, fetaost, tomat, ananas, gurka. Ja, you name it. Efter det blev det färska jordgubbar med riven vit choklad och grädde. Fan, nu dregglar jag också.

 På kvällen drog vi ut på stan och gick till något som heter "Storan". Värdelöst bandidos- ställe med dålig musik. Så dålig musik att varje gång jag hörde en ton så drog hela kroppen ihop sig. Det var ingen danstarm som ryckte, utan det var ett rop på hjälp från min sida. Nej, fyfan. Hemsk var det. Därför drog vi hem ganska tidigt.
I tanke på hur de senaste veckorna har sett ut, så har jag all rätt att vara trött. I natt har jag legat i koma.
Idag ska jag EVENTUELLT prova på Wing Shu, någon kampsport, men vi får se om jag orkar.


   
   

Bilden på mig och Fia där får mig att se ut som 1.50 cm lång pga dålig fotovinkel.

Studdmuffin


 Den här värmeböljan tar fan kål på alla. Jag har inte mött en enda människa i affären som inte blir erbjuden två kronor för sina enorma icakassar under ögonen. Alla har en bränna som en tvättäkta redneck, ambulansen åker hit och dit för att plocka upp människor som dricker alldeles för lite vätska (som inte inkluderar alkohol) och alla njuter verkligen av att springa runt i BH och trosor på stan (+ minishorts). Ja, eller alla utom jag som klär mig som muslimerna: stora svarta tygbitar som fladdrar härligt i vinden (kallas burka). Om jag klär mig i linne och shorts så utsätter jag mig för direkt solljus och kan få hudcancer och det är inte så coolt.
 Här hemma myser jag med en helvit katt hela dagarna och sen undrar jag varför mina ögon är så svullna, varför jag nyser och varför jag är så snorig. JA JUST JA. Katten har hår. Hår som jag inte tål. Men den är ju så fucking jävla söt attjagnästanvillätauppdenochlåtadenbliettmedmigochminatarmarförevigt.

Jag köpte en "krustång" i veckan, så att jag kan få lite afrofluff. Nu är jag trött på att det ser ut som att jag har tre hårstrån på varje sida av huvudet.

Det är min tur nu, vinden har vänt


 Jag har suttit på APT hela dagen och lagom till lunch började jag bli både utan blodsocker och vätska, så på väg till restaurangen missade jag sista trappsteget och flög rakt in i väggen på alla fyra, slog i armbågen och fick Shaffa över mig som bara sa: Oh men gud. Oh men gud!" Jag bara skrattade. Jag var så svag i kroppen att jag knappt tog med upp. Det var en stentrappa dessutom. Aldrig har jag sett en sådan stor armbåge förut. Ont gör det också.
Här har man gått i trappor i runda slängar 20 år och kan det fortfarande inte. Helt makalöst.

Nu sitter jag och inväntar min guldstjärna Mattias som ska hjälpa mig att flytta (igen).
På måndag skriver jag kontrakt på lägenheten jag snackade om igår. Förstahandskontrakt! SEN: Hej nya livet!
SÅÅÅ JÄÄÄÄVLA SKÖNT!

Flytt och stekpytt


 Oavsett vad som hänt på sistone, så måste jag erkänna att kommande flytt inte kunde komma mer lägligt. Här hos serberna håller de på att bygga om, måla om osv. vilket gör saker och ting bra mycket krångligare än nödvändigt, jag är ledig i helgen vilket medför att jag får mer tid att flytta och ställa i ordning saker.
Jag tycker att det är sjukt häftigt att flytta runt lite så här. Att bo med tre okända killar i 20 respektive 30 års åldern är lite mer än jag tänkt mig men det kommer att bli bra. Det blir vad man gör det till.
 Apropå alla svar jag fick från annonsen jag lade ut, så ringde världens psyko (är vi förvånade eller?) till mig i söndags och flåsade i telefonen. Jag hörde direkt att det var någe lurt med den här snubben. Det lät som om han slickade sig om läpparna hela tiden och pratade alldeles för lugnt och sådär överdrivet trevlig. Han frågade en massa saker och till slut sa han att han bodde med en tjej som han inte var ihop med men som han hade sex med (ser du hur intressesmurfarna hoppar?). Han frågade hur jag var med att dela med mig. Ja, kan du utveckla det hela? frågade jag. "Ja, alltså. Vi är ju lite flörtiga och sådära. Hur är du med den biten?" Ja, nej sorry. Jag tillhör inte den kategorin. Sen förklarade han att det bästa han visste var när tjejerna klev upp på morgonen, bara för att de var lättklädda så det var bara att tacka för att idioten ringde och la på luren. Eller han la på luren när han insåg att här fanns ingen hål att stoppa det andra huvudet i. Sällan jag råkar ut för kufar..

Fidelity


 Det händer så mycket runt i kring mig att jag inte hinner med annat tidsfördrivande som t ex dagbok, kolla mail osv.

Detta har hänt:

Serberna kastade ut mig av någon skev anledning. Något om att jag inte lagade mat eller tog hand om Maja medan Gane var borta. De tyckte att jag blivit respektlös. En månads uppsägsningstid hade vi sagt och de gav mig tjugo dagar att hitta något nytt, så i ren panik lade jag upp en annons på blocket i fredags och har sedan dess fått bortåt 35 svar.
I söndags ringde en kille och hyrde ut ett rum i en fyra där han bor tillsammans med två andra killar (varav en är ifrån Pakistan och pratar engelska och den andra är svensk). Så imorgon torsdag flyttar jag in i en fyra tillsammans med tre killar. (Håll i hatten, håll i patten!) Det kommer att bli asbra. Jag är så jävla peppad och det ska bli skönt att få byta miljö. Jag har råtröttnat på att bli ignorerad och påhoppad varje dag.
 Sen har jag idag kollat på en förstahandslägenhet som ligger i närheten av Bjurslätt (hisingen) och lägenheten var som skräddarsydd för mig. Den var fräsch och lagom stort. Den får jag 1 oktober är det sagt men jag får troligtvis flytta in bra mycket tidigare. 
Det har varit mycket med försäkringsbolaget sen min väska blev snodd men jag får en ny kamera, ny ipod och några tusen i fickan.
Har träffat syrran och Fredrik som var här i Göteborg på semester. Tråkigt att de åkte. Jag saknar dem redan.
Det var väl allt..

Den som lever får se!
"No one gets to heaven till they´ve lived a while in hell."

RSS 2.0