Fidelity


 Det händer så mycket runt i kring mig att jag inte hinner med annat tidsfördrivande som t ex dagbok, kolla mail osv.

Detta har hänt:

Serberna kastade ut mig av någon skev anledning. Något om att jag inte lagade mat eller tog hand om Maja medan Gane var borta. De tyckte att jag blivit respektlös. En månads uppsägsningstid hade vi sagt och de gav mig tjugo dagar att hitta något nytt, så i ren panik lade jag upp en annons på blocket i fredags och har sedan dess fått bortåt 35 svar.
I söndags ringde en kille och hyrde ut ett rum i en fyra där han bor tillsammans med två andra killar (varav en är ifrån Pakistan och pratar engelska och den andra är svensk). Så imorgon torsdag flyttar jag in i en fyra tillsammans med tre killar. (Håll i hatten, håll i patten!) Det kommer att bli asbra. Jag är så jävla peppad och det ska bli skönt att få byta miljö. Jag har råtröttnat på att bli ignorerad och påhoppad varje dag.
 Sen har jag idag kollat på en förstahandslägenhet som ligger i närheten av Bjurslätt (hisingen) och lägenheten var som skräddarsydd för mig. Den var fräsch och lagom stort. Den får jag 1 oktober är det sagt men jag får troligtvis flytta in bra mycket tidigare. 
Det har varit mycket med försäkringsbolaget sen min väska blev snodd men jag får en ny kamera, ny ipod och några tusen i fickan.
Har träffat syrran och Fredrik som var här i Göteborg på semester. Tråkigt att de åkte. Jag saknar dem redan.
Det var väl allt..

Den som lever får se!
"No one gets to heaven till they´ve lived a while in hell."

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Men va fan! Jävla serber! :/

2009-07-01 @ 22:24:15
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0