Flytt och stekpytt


 Oavsett vad som hänt på sistone, så måste jag erkänna att kommande flytt inte kunde komma mer lägligt. Här hos serberna håller de på att bygga om, måla om osv. vilket gör saker och ting bra mycket krångligare än nödvändigt, jag är ledig i helgen vilket medför att jag får mer tid att flytta och ställa i ordning saker.
Jag tycker att det är sjukt häftigt att flytta runt lite så här. Att bo med tre okända killar i 20 respektive 30 års åldern är lite mer än jag tänkt mig men det kommer att bli bra. Det blir vad man gör det till.
 Apropå alla svar jag fick från annonsen jag lade ut, så ringde världens psyko (är vi förvånade eller?) till mig i söndags och flåsade i telefonen. Jag hörde direkt att det var någe lurt med den här snubben. Det lät som om han slickade sig om läpparna hela tiden och pratade alldeles för lugnt och sådär överdrivet trevlig. Han frågade en massa saker och till slut sa han att han bodde med en tjej som han inte var ihop med men som han hade sex med (ser du hur intressesmurfarna hoppar?). Han frågade hur jag var med att dela med mig. Ja, kan du utveckla det hela? frågade jag. "Ja, alltså. Vi är ju lite flörtiga och sådära. Hur är du med den biten?" Ja, nej sorry. Jag tillhör inte den kategorin. Sen förklarade han att det bästa han visste var när tjejerna klev upp på morgonen, bara för att de var lättklädda så det var bara att tacka för att idioten ringde och la på luren. Eller han la på luren när han insåg att här fanns ingen hål att stoppa det andra huvudet i. Sällan jag råkar ut för kufar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0