Göteborg är som en gryta..


.. en salig blandning av det ena och det andra som man sen har rört ihop. Men det smakar bra.

 Jag är förbannat driftig idag och efter att jag packade upp det mesta av kläderna jag har med mig hit, så fick jag för mig att jag skulle städa kylskåpet. Där inne fanns inte mycket ätbart (förrän jag kom hit) men den var fan så jävla skitig. "Rent hus"- Britta skulle vilja göra en odling på allt som var där.
Jag plockade ut allt och då kom pakistanisern in i köket och honom måste man prata engelska med, så tog jag ut salladen som blev över sen igår och blev smärre chockad över hur icke inbjudande den såg ut att vara, så jag bara pekade på den och sa: "Disaster." Han tittade förbryllat på mig ungefär: "Not mine" med en sådan där härlig indisk accent.
Vi håller liksom ingen längre konversation utan vi bara säger små enstaka ord för att få varandra att fatta vad saker och ting innebär.

Apropå hästar så blev jag nästan nermejad av en kines på cykel igår. Han rundade ett huskrön i 150 knyck där jag och Mattias kom och gick. Kinesen grymtade som en gris och sa: "Ja så daj inteeee". Nej, tro fan det.
Först var vi chockade för att vi såg döden i vitögat och efter att chocken släppte kunde vi bara inte låta bli att skratta. Hi there Chinatown!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0