Havet är djupt


 Igår var vi och badade på Lillby- någonting. Eller Sofia och Mattias badade men jag slöade på ett klippblock. Haha, försök få ner mig i det där äckliga vattnet med tång och elände. Nej tack du.
Det var jävligt skönt att dra till ett ställe där det åtminstone finns en chans att svalka sig. Det har varit så hett de senaste dagarna att det inte längre finns ord för det. Det kallades helvetet ett tag men nu börjar regnvindar från Oslo dyka upp här. (meteorologen Bella talar).
Mattias fiskade upp krabbor med en mussla och ett snöre. Jävla baddare på att fiska krabbor.
Efter det drog jag och Mattias hem hit, till FN-kollektivet och gjorde oss en grymt god sallad med bönor, linser, fetaost, tomat, ananas, gurka. Ja, you name it. Efter det blev det färska jordgubbar med riven vit choklad och grädde. Fan, nu dregglar jag också.

 På kvällen drog vi ut på stan och gick till något som heter "Storan". Värdelöst bandidos- ställe med dålig musik. Så dålig musik att varje gång jag hörde en ton så drog hela kroppen ihop sig. Det var ingen danstarm som ryckte, utan det var ett rop på hjälp från min sida. Nej, fyfan. Hemsk var det. Därför drog vi hem ganska tidigt.
I tanke på hur de senaste veckorna har sett ut, så har jag all rätt att vara trött. I natt har jag legat i koma.
Idag ska jag EVENTUELLT prova på Wing Shu, någon kampsport, men vi får se om jag orkar.


   
   

Bilden på mig och Fia där får mig att se ut som 1.50 cm lång pga dålig fotovinkel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0