Musik


 Jag blev så full i skratt när en kompis över en fika slängde upp att han var bisexuell ungefär som att: jag lägger en ostskiva på den här smörgåsen. Från blixt till klar himmel. Sen var jag bara tvungen att fråga honom om hans avsikt var han chockera mig med informationen, som ett test eller någonting men han hade tydligen utgått ifrån att jag redan visste det. Ja, nej, Det stod inte i stjärnorna precis.

Igår beställde jag en jacka i skinnimitation på expressbrev till Orsa, eftersom att jag ändå åker dit imorgon och är alldeles för osugen på att vänta. Den här inte ens hälften så snygg som min förra men den får duga. Jag hoppas att den sitter bra. Därför brukar jag inte beställa över internet, för hur fan ska man kunna veta om den passar eller inte av att bara titta på en produkt?

Jonatan har dragit till Wacken så jag har lite mer tid över än väntat. Lite halvtrist sådär. Därför tänker jag dra ner på stan och lägga ägg i några hörn, sen hitta en snyggare väska. Den jävla bjässen jag har nu fyller ingen funktion egentligen när allt jag har med mig i väskan är småsaker.

Jag har också gått igenom mina musikalbum på datorn och jag fattar inte hur jag kunde vara så dum och radera en massa Tom Waits. Jag måste ha vart galen. Fast det var innan jag fick den här datorn. Jag antog väl att jag inte hade tillräckligt med plats men jag är ändå glad över att jag sparade en del av det bästa. Här kan man ju se den saliga blandningen också. Magnus Uggla liksom..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0