Pedofili och hebefili


 Skona mig från detta vansinne! Jag råkade in på ett forum och även om så skulle vara att det förekommer en hel del lurendrejare som gör allt för att trigga upp folk med sitt skitsnack om att "barn kan njuta av sex och åtrå vuxna, varför förneka detta?", så spelar det för mig ingen roll. Att ens diskutera ett ämne som barnpornografi och se det ur ett "normalt" perspektiv (för det första finns det ingenting normalt med pedofili) är helt åt fanders. Man har ingen som helst aning om vad folk sysslar med hemma i stugorna och glada kan vi nog vara över att slippa veta samtidigt som det är förjävligt att man inte bara kan sila all fulfisk som finns i vattnet. You know, clean the kitchen.
 Fritzl är bara en av fähundarna som åkte fast. Efter det har fler liknande fall dykt upp och då pratar vi om incest vilket är om än mer rubbat.

  • Pedofiler älskar barn och vill göra allt för dem.
  • En äkta pedofil skadar inte någon han älskar.
  • Pedofiler är snälla och tar hänsyn till barn.
  • Pedofiler lyssnar till barn och kan leva sig in i deras värld.
  • Manliga heterosexuella pedofiler älskar att leka med och krama alla snälla och söta flickor.
  • Att pedofiler inte får ha sex med barn är tråkigt men inte avgörande för hur samspelet fungerar i övrigt.

PS! Denna tråd har enbart skapats för att befrämja en normalisering av pedofili och för att förklara att pedofiler i genomsnitt bara vill gott för alla barn. Att jag personligen är mycket bra och uppskattad av nästan alla flickor ska inte diskuteras i tråden utan det är ett sk. axiom.

Detta var vad som stod i ett forum.
Det hat jag känner för pedofiler är så starkt liksom kärleken mellan Gud och troende. Hur lynchar man de jävlarna? Lemlästa dem.
 Många resonerar säkert att alla människor har sin rätt att leva ett bra liv, att inte skada andra människor. Att man inte ska stå på den goda sidan genom att utföra hämnd på det onda. Men jo, i det här fallet finns ingen annan utväg. Det är en totalt felkoppling i hjärnan vi pratar om. En sexuell läggning som inte går att tvätta bort med tvål (även om jag säkert skulle gno jävlar i min själ för att ändå ha försökt.)
Barn tuggar på lego, barn sliter av håret på barbie- dockor, barn leker dadda-hink-och-spade och inte i Hades underjord med vuxna sjuka män. Låt barn vara barn och låt dem vara ifred.

Ni kommer inte att uppskatta att jag länkar till sidan men jag vill att alla ska få nys om de här helt rubbade morans som andas samma luft som en själv, använder samma offentliga toalett och samma mynt.


Kommentarer
Postat av: Katie

Hur i hela friden kan man resonera sådär!? Jag blir bara förbannad. Hela paketet ska skäras av och sedan kan de sitta och ruttna i ensamhet.

2009-07-09 @ 23:21:29
URL: http://katie.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Oh herregud. Jag blir illamående. Läste fyra sidor, sen klarade jag inte av att läsa mer. Jag förstår inte hur folk är funtade. :S

2009-07-10 @ 01:53:54
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Anna

Så det finns "äkta" pedofiler och fejpedofiler? sick.

2009-07-12 @ 22:53:16
URL: http://hellohf.blogg.se/
Postat av: MartiJ

Du tar ett upp ett exempel från en tråd på flashbacks forum; ett extremfall med en pedofil som inte är represantativ för hela gruppen pedofiler på nätet...Du får skilja på pedofili som sexuell läggning - och personer oavsett sexuell orientering som passerat gränsen för vad som är juridiskt och moraliskt tillåtet: de som är födda med en alternativ sexualitet måste även dom få tillåtas göra sina röster hörda under ansvar, oavsett om det svider i ögonen hos en del av er.

2009-07-25 @ 16:13:27
Postat av: Adam Petterson

Jasså, så pedofiler ska lemlästas enbart för sin läggnings skull? Kan konstatera att du intellektuellt sett, är lika ondskefull som rasister, homofober eller Hitler själv eftersom ni har det gemensamma draget att vilja diskriminera eller tom utrota andra människor, enbart för deras hudfärg eller sexuella läggnings skull.Du är ett monster.

2009-07-26 @ 18:24:47
Postat av: Fabricyo Kall

Pedofiler och pederaster borde kemiskt kastreras , problemet är att det hela smygs in i gayvärlden vilket med ens plötsligt gör det legitimt för visst kan en gayfamilj skildras i lego med barn mumsandes på korv och frukt med eller utan kådis på? Har det dessutom feministiska förtecken yippie!!! kamp!!! då går det från legitimt till politiskt korrekt och sponsrat. Så frågan blir vad gör man MED feminismen och gayaktivismens pedofilskyddsgrottor?????Titta på det Sverige vi har nu idag i HD högsta domstolen sitter en domare Leif Thorsson och dömer i sexmål, densamme dömdes 2005 för köp av sex av gymnasist kille(thomas nilsson tror jag) fytusan...Men fatta billy butt blev dömd ......Vad tror Du nästa steg blir? Ulla köpte en godisklubba i kondom till sin dotter på 7 år, svt 21.35 repris svt 23.00 samt svt 01.00

Postat av: konstigt

ingenting verkar hjälpa mot idiotin varken götgatans foto eller bögtomas(ok om vi säger så) blåöga.

2009-08-07 @ 00:11:01
Postat av: Palme relaterat

Att läsa expressens pedofili tidning full med pedofili förbättrar inte heller det nivån. Varför skulle en vit man tomas mattsson t ex kopplas ihop med den avlidne michael jacksson ???? Nej det saknas orsak ????? Åt båda två blåbär med sked trots att båda var brunögda???? Vad håller man på med ??? skydda en prickskytt?????

2009-08-11 @ 20:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0