Skräcken


 Jo, jag har inte berättat om vad jag stötte på här för två dagar sen. Jag var upp till seberna och hämtade post, där jag även fann en avi från posten att hämta ut på Tuve torg. Det var min iPod och kamera som hade kommit (det var fan på tiden). Så jag åkte till Tuve, gick in och hämtade ett kuvert och ett lite större paket plus att jag hade min gigantiska handväska, sen sätter jag mig i busskuren för att invänta bussen. Då ringde pappa och när jag hade suttit en stund på bänken i busskuren hör jag att en bil tutar men jag tar inte direkt någon notis om det men vänder mig ändå om. Vem fan sitter inte i biljäveln om inte kvinnojäveln från helvetet? Ni vet, coconut med blont hår som följde efter mig för en tid sedan. Då sitter hon och pekar på mig och skrattar. Jag vänder direkt bort huvudet för att visa mitt ointresse av hennes ringa existens. Sen vet jag inte vart hon tog vägen. Eftersom att jag inte vet vad den där människan är kapabel till tvingade jag pappa att prata med mig en kvart till tills bussen kommer ifall hon skulle få för sig att attackera mig med sina hängpattar eller något.
Det jag dock inte fattar är hur i hela friden hon kunde känna igen mig i en fucking jävla busskur? Ofta man sitter och glor på folk som väntar på bussen.. Nej.
 Jag satt där med min enorma packning och bara två händer. Alltså, vad fan fick jag inte två par extra armar? Jag hade behövt det om den där jäveln hade kommit fram och gjort Gud vet vad. Jag lär ju veva med nånting. Hon är skräckinjagande och hon har gett det ordet en helt ny innebörd.
Summan av kardemumman: ALDRIG MERA TUVE TORG!

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Shit vilken skum människa! Hon dyker ju för fan upp överallt?! :o

2009-07-09 @ 16:38:38
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0