Studdmuffin


 Den här värmeböljan tar fan kål på alla. Jag har inte mött en enda människa i affären som inte blir erbjuden två kronor för sina enorma icakassar under ögonen. Alla har en bränna som en tvättäkta redneck, ambulansen åker hit och dit för att plocka upp människor som dricker alldeles för lite vätska (som inte inkluderar alkohol) och alla njuter verkligen av att springa runt i BH och trosor på stan (+ minishorts). Ja, eller alla utom jag som klär mig som muslimerna: stora svarta tygbitar som fladdrar härligt i vinden (kallas burka). Om jag klär mig i linne och shorts så utsätter jag mig för direkt solljus och kan få hudcancer och det är inte så coolt.
 Här hemma myser jag med en helvit katt hela dagarna och sen undrar jag varför mina ögon är så svullna, varför jag nyser och varför jag är så snorig. JA JUST JA. Katten har hår. Hår som jag inte tål. Men den är ju så fucking jävla söt attjagnästanvillätauppdenochlåtadenbliettmedmigochminatarmarförevigt.

Jag köpte en "krustång" i veckan, så att jag kan få lite afrofluff. Nu är jag trött på att det ser ut som att jag har tre hårstrån på varje sida av huvudet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0