There´s no I in fuck you


 I går när jag kom hem var det ett jävla pådrag där (som min pappa hade sagt). Fullt ös medvetslös, 10 småfjortisar och ett gäng snubbar. Så fort jag dök upp där hemma tittade alla lite konstigt på mig uppifrån och ner. "Va, har hon inte klätt upp sig?" Hej, jag heter Bella och jag bor här. 
 Innan jag visste ordet av det så var hela mitt rum fullt av brudar i små jeans. Den ena la sig i min säng för att hon hade ont i huvudet och nästa kom inspringandes till den tjejen och sa: "Du, det är en kille här som är okysst och oskuld. Kan inte du ta hans oskuld?" Men hjälp, Hisingens dagis deluxe. Hur gamla är de? Har de bröst? Knappt. De kom och de gick och till slut var det bara: Nej, mamma ska sova nu.
 Efter en stund kom en kille in och frågade om inte jag skulle med ut. Ja, nej. Jag ska dessvärre upp imorgon bitti och jobba. "Jaha, det var tråkigt.. För att jag tyckte att du vara väldigt söt." Då nästan brast jag ut i skratt. Jag har satt upp håret i en knövel, osminkad och finnig i träningskläder. Kunde inte bli annat än en muffin va?

Nu på morgonkvisten har jag åkt tidigt till jobbet för att bussarna inte håller jämnt med mitt schema. Så på vägen till jobbet lyssnade jag på radio och pendlade mellan 16 olika kanaler och inte en enda har något att erbjuda mig. Sen bläddrar jag fram till en kanal där en kvinna säger: "Hej och välkomna till naturmorgon bla bla.." Men jävla tråkmåns. Jag har nyss suttit och druckit 2 koppar kaffe för att inte somna. Ska du då komma och försöka sabba det för mig? Ta och kamma dig.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vart bor du om man får fråga...?

2009-07-11 @ 08:33:29
URL: http://jojosplace.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv:

Nej, jag kände inte igen dig :)

Men du skrev ju att fjortisarna var hos dig? Hur kunde dom komma in...? :S

2009-07-11 @ 14:11:06
URL: http://jojosplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0