Live for something or die for nothing


 Det är underbart hur road man kan bli av små men ack så fina levandsberättelser. Jag fick ett sms av Jonatan på väg till jobbet (killen jag är inneboende hos) där följande text lyder:

 "Fy fasen vilken dag. Förlorade på trisslott, trampade i en hög hundskit från nån gigantisk monsterhund å sen gick de knappt få rent plus att jag var tvungen att sitta på bussen å lukta bajs hela vägen hit (jobbet) å sen hade de inte ens gjort hälften av det som skulle göras. Nu kan de nog bara bli bättre tänker jag!"

Jag skrattade så att jag höll på att trilla av stolen när jag läste det här otippade sms:et, lagom till min välförtjänta halvtimmesrast också. Inte bara det att han är rolig utan en rolig norrlänning från Skellefteå. Tänk dig en dialekt på den där texten.

För övrigt måste jag bara tala om att en av de två väldigt trevliga katterna som befinner sig i en fyra för fem just nu lägger en rejäl pizza på golvet. Det tog den en kvart att få upp allt jävla hår den har smockat i sig, vadå, de två senaste åren efter att ha hulkat och haft sig genom varenda rum i lägenheten. Tur att det råder full belysning här för tillfället så att jag kan följa dess sätt att utbereda sig på vardagdsrumsgolvet och att detta inte hände under en kisspaus mitt i natten. Jag hade blivit tämligen upprörd om jag satt en fot i det där.


clowncunt

Kommentarer
Postat av: Anna

Katter kan vara så mysiga ibland..:3

Och FY FAAN vad hon therese som du länkade till är dålig. Hon ska dö:D

2009-07-13 @ 19:02:15
URL: http://hellohf.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Men fan va gött att till och med din far står på din sida, så att säga. Stöd i sina livsval är alltid trevligt!Det är syntet, så det tål inte för mycket värme. Men eftersom det var helt ihopvikt när jag fick det, så plattade jag det litegrann med en plattång som inte var helt varm. Gick så bra så! Men jag antar att om man tvättar det så lär det väl också räta ut det igen, om man har stylat det eller så. Jag har ju bara använt det en gång, så jag vet inte riktigt..Ja.. Men den här gången är den enda gången jag mår riktigt dåligt. Jag är ju den som alltid skakar av mig allting, som inte lägger energi på idioter. Men av nån orsak klarar jag inte av att göra det nu, och jag gillar det inte.

2009-07-14 @ 10:40:33
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0